5 szobás családi ház Gyulán!

2815 Nyomtatás Ajánlás Facebook

5 szobás családi ház Gyulán!

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Szentpálfalvi városrészén a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető 1950-es években épült és 2009 évben teljesen átépített és felújításokon átesett tégla falazatú családi házat.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas nappali, illetve négy külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is tágas, amelyhez tartozik egy szép, hűvös kamra is. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. Az ingatlanban a fürdőszoba is szépen felújított és jól felszerelt. A ház fűtéséről egy korszerű kombi gázkazán gondoskodik, amely kényelmesen ellátja a ház fűtését és a melegvízét. A házban a felújítás során a teljes villamos hálózat korszerűsítése is megtörtént.
Az ingatlanhoz tartozik egy 1634 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy tágas garázs és több tároló helyiség lett építve szintén tégla falazattal. A kertben lévő növények locsolása szinte költségmentesen egy fúrt kút segítségével elvégezhető.

Az ház lakóterülete: 168 m2.
Az udvar összesen: 1637 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező tágas ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban