6 apartman + családi ház Makón a Fürdőnél!

5069 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 6 különálló egységből álló apartmanház családi lakrésszel együtt Makón, a méltán híres turistaközpont Hagymatikum Gyógyfürdő szomszédságában!

Ez a 10 szobás és 7 fürdőszobás 287 m2-es apartmanház napjaink minden igényét kielégíti. A teljeskörű felújítás során kizárólag prémium anyagok kerültek felhasználásra. Ahogy a képek is mutatják, a berendezés sem hétköznapi! Az apartmanokhoz tartozó bútorok is az eladás tárgyát képezik.

Az apartman bejáratott, visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Ezáltal biztos megélhetést biztosít az egész család részére.
1. apartman: 43 m2, szoba, konyha és étkező, fürdőszoba, WC
2. apartman: 38 m2, 2 szoba, konyha és étkező, fürdőszoba
3. apartman: 35 m2, szoba, konyha és étkező, fürdőszoba
4. apartman: 31 m2, szoba, konyha és étkező, fürdőszoba
5. apartman: 20 m2, szoba, konyha és étkező, fürdőszoba
6. apartman: 18 m2, szoba és konyha, fürdőszoba
A családi lakrész pedig 95 m2-en 3 szobából, tágas nappaliból, konyhából és étkezőből, közlekedőből, fürdőszobából és további 1 WC-ből áll. A nagy teraszról pedig rálátunk az egész apartmanházra és a kertre.

Ezen felül kialakításra került egy kazánház, ahol a gáz cirkó kazán foglal helyet, továbbá egy házi mosoda, ahol az apartmanozáshoz elengedhetetlen ágyneműmosást is házon belül meg lehet oldani.

A főépület 1907-ben épült, védett homlokzattal rendelkezik. A teljeskörű felújítása során mindvégig ügyeltek az épület eredeti, városképet meghatározó vonásainak, értékeinek megtartására. Mind a fűtés, mind a szigetelés korszerű, alulról dupla szigetelés történt, továbbá a falak is szigeteltek, a nyílászárók pedig 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. Ezen felül a tető is új.

A kellemes kikapcsolódást a parkosított udvar is biztosítja, ahol ameddig a család nagyja sütöget, az apraja az udvari játszótéren szórakozhat. A parkolás az épület előtt található parkolóban, továbbá az elektromos kapun keresztül az apartmanház udvarán is megoldott.

A fürdő pár lépésre! Mindemellett néhány perc gyaloglásra megtalálható bolt, pékség, étterem, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, posta, egyszóval minden, amire Önnek és vendégeinek szüksége lehet.

Otthon és megélhetés egy helyen! Egy fürdővárosban ritka az ilyen vétel!

Közlekedés szempontjából kiváló. Sűrű buszjáratok Szeged irányába. A Romániáig vezető M43 autópálya egyik csomópontja is a közelben található. Ezáltal Szeged kevesebb, mint 25 perc kocsival.

Az ingatlan megvásárlásához Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) és Babaváró hitel is igényelhető.

Irányár: 209.000.000 Ft

Keressen bizalommal, akár hétvégén is állok rendelkezésére!
Mészáros Máté
+36203434527

Mészáros Máté

Mészáros Máté

Irodavezető, értékesítési vezető
Szeged
+36 (20) 343 4527
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban