6 szoba + nappalis családi ház a Balatoni parti fenyvesben

6985 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ház a Balaton parti fenyvesben

5 perc sétára a Balatontól, Siófok Aranyparton eladó ez a külön apartmannal rendelkező családi ház. A ház a Balatoni fenyvesben található, amely igen különleges hangulatot áraszt.

Az ingatlan teljesen földszintes, ami mindenképp előny, hiszen nem kell lépcsőzni. A fő épület 132,7 m², elrendezése kiváló.

A nappali + konyha + terasz néz az utcafrontra, így a 4 db külön bejáratú szoba csendesebb elhelyezkedést kapott. Az összes szoba egy széles közlekedőről nyílik, méretük az átlagosnál nagyobb, 20 m², 20 m², 11.7 m², 11.7 m². Az egyik szobához, külön gardrób szoba is tartozik.

A fő épületben 2 db fürdőszoba került kialakításra (8,7 m², 3,4 m²), mindkettő szintén a közlekedőről nyílik, így a szobákból könnyen elérhetőek. A fürdőszobák felújítottak és azóta is gondosan megőrizték az állapotukat. A konyha (14,8 m²) szintén felújított, a tulajdonos gondoskodott róla, hogy az állapota szép maradjon. A konyhához tartozik egy 4,4 m²-es spájz, amely praktikus, hiszen egyszerűbb a tárolás.

A fűtés éjszakai áramról működő hőtárolós elektromos konvektorok biztosítják. Amennyiben korszerűsítést szeretne elvégezni a leendő tulajdonos, itt az áramerősséggel már nem lesz teendő, mert a mostani rendszer nagy kapacitásra lett kiépítve. Gáz nincs bevezetve, a fűtést és a meleg-víz is elektromos megoldással lett kiépítve. A nyílászárók műanyagok, dupla üvegesek, minden jelenlegi korszerű előírásnak megfelelnek.

Az ingatlan egy 683 m²-es telken fekszik, ahol több autó beállása is lehetséges, és a 26 méteres utcafrontnak köszönhetően, a ház előtt is lehet parkolni.

Most pedig térjük rá az épület másik részére, az apartmanra.

A fő épület észak-nyugati oldalán található egy összesen 42,9 m²-es apartmanház. Ez az épület rész a fő épülettől idősebb, de a tulajdonos itt is elvégezte a felújításokat. Két külön bejáratú szoba, egy konyha és egy fürdő kapott helyet a lakótérben. Az apartman mint külön lakrész is használható, de itt akár szállás szolgáltatás is üzemeltethető.

A Balatoni fenyvesben igen ritkán cserél gazdát egy-egy ingatlan, a jelenlegi tulajdonos is 40 éve azonos. Az ingatlan per és teher mentes, időpont egyeztetéssel tekinthető meg. Kérésre tulajdoni lapot és térkép másolatot is küldök.

Keressen és tekintsük meg együtt akár hétvégén is!

House in the woods by Lake Balaton

At 5 minutes walk from Lake Balaton, Aranypart of Siófok you can find this family house with a separate apartment for sale. However on the opposite side of the street there are the train rails requiring some compromise from the future owner, the house can be found in the woods of Lake Balaton providing a really special atmosphere.

This is an entirely one-storey building that is an absolute advantage of the real estate since you do not need to climb stairs. The main building is 132.7 sqm, its layout is excellent.

The living room, the kitchen and the terrace face the street, this way the four entirely separate rooms got a more silent position. All the rooms open from a wide corridor, and their size is bigger than average: 20 sqm, 20sqm, 11.7 sqm, 11.7 sqm. One of the rooms has its own wardrobe.

In the main building there are 2 bathrooms (8.7 sqm and 3.4 sqm), both open from the same corridor thus being easily accessible from the rooms. The bathrooms are renovated and their condition has been carefully maintained since then. The kitchen (14.8 sqm) is also renovated, and the current owner has taken care of its good condition. There is a 4.4-square-meter pantry belonging to the kitchen which is practical for the easier storage.

Heating is provided by electric storage convectors running on night electricity. In case the future owner is willing to perform a modernisation, there will be nothing to be done with the amperage because the current system has been constructed for big capacity. Gas is not installed, both heating and hot water has been resolved with the electric solution. Doors and windows are made of plastic, has double glass in them fulfilling all modern requirements.

The property lays on a 683-square-meter plot where there is enough space for more cars and, thanks to the 26-meter street frontage, there is possibility for parking in front of the house too.

And now let's move on to the other part of the property, the apartment itself.

The altogether 42.9-square-meter apartment house is located on the northwestern side of the main building. This building section is older than the main one but the current owner has also performed a reconstruction on it. Here there are two entirely separate rooms, a kitchen and a bathroom. The apartment can be utilised as a separate quarter, however accommodation service can be run here as well.

In the woods of Lake Balaton it barely happens that a property exchanges its owner, the current owner, for example, has had this house for 40 years. The property is non-litiguous and unencumbered, can be viewed with making an appointment. On request I can send you the title deed and a copy of the map.

Do not hesitate to contact me, and let's have a look at the property even on weekends.

Barna József

Barna József

Cégvezető
Siófok
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban