6 szobás családi ház a paradicsomban!

1396 Nyomtatás Ajánlás Facebook

6 szobás családi ház a paradicsomban!

Gyula fürdővárosának egyik legkedveltebb Paradicsomi városrészen eladásra kínálok, egy 1992-évben épült tégla falazatú, 136 m2-es családi házat. Az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosok számára, vagy akik több gyermeket szeretnének, illetve olyanok számára, akik az idősödő szüleiket szeretnék maguk mellett tudni, mivel a nappali és 5 szobás, 2 fürdőszobás, 2 Wc-s kertesház helyiségeinek elosztása ezt kényelmesen biztosítja.
A házat 2018 évben újították fel, amely során a fűtésrendszer korszerűsítése és a hidegburkolatok cseréje történt. A nyílászárók hőszigetelt üveggel ellátottak és a villanyvezeték is a mai kornak megfelelő.
Az ingatlan elosztása: 1 nappali, amerikai konyhával és étkezővel, 5 szoba, kamra, 2 fürdőszoba, 2 Wc, közlekedő, háztartási helység, fedett terasz illetve 1 tágas garázs és két tároló helység.
A szobák parkettával, a többi helyiség hidegburkolattal vannak ellátva.
Az otthon melegét egy Bosch típusú gázkazán, padlófűtés és lapradiátorok biztosítják, de igény szerint a nappaliban lévő épített kandalló is használható fűtésre. Az emeleti részen egy 5,2 kw-os inverteres (hűtő-fűtő) GREE típusú klímaberendezés is található.
Az ingatlan: 136 m2
A telek: 503 m2
Az ingatlanhoz tartozik egy szép előkert és egy hátsó parkosított kert, ahol egy szép fedett teraszt találhatunk.
A kert végén egy padlásteres, tágas garázs és két melléképület is ki lett alakítva.
A házat ajánlom figyelmébe nagy családoknak, hiszen itt akár két generáció is kényelmesen elfér, úgy hogy mindenkinek megmarad a saját intim szférája. A közelben található élelmiszerbolt, zöldséges, játszótér.
Kedves érdeklődő, amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján.
Tel.: 06-70 457-4392

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban