6 szobás házban lakhat, Mohácson a Kodályban!

5543 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mohácson, a déli városrészben, eladásra kínálok egy 138 m2-es, tetőtér beépítéses családi házat. A terméskő lábazattal rendelkező épület egy 525 m2-es telken áll és több hasznosítható melléképület, illetve garázs tartozik hozzá.
A ház melletti széles autóbeálló akár több jármű beállására is lehetőséget ad. Az ingatlan, elhelyezkedését illetően, a város egyik ideális, nyugodt részén található, csendes utcában, mégis közel a centrumhoz. A buszpályaudvar, a főtér a sétálóutcával, iskola és üzletek pár perces távolságban.

Az ingatlan 2 szintes, felső szinten a beépített tetőtérrel. A házban a teraszról az előtérbe érkezünk, amelyből a hálószoba (és a kamra) kivételével minden helység közvetlenül elérhető.
A 90,6 m2-es földszinten 2 egymásból nyíló, világos szoba található, melyek az utcafrontra néznek. Ezenkívül az udvarra néző konyha a kamrával, egy tágas ebédlő, illetve egy fürdőszoba is megtalálható. A mellékhelyiség külön bejáratos.

Az emeleten további 4 kisebb méretű szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba is megtalálható. Az emeleten, a szobák mindegyike külön bejáratú. Az egyes szintek elrendezése az alaprajzon megtekinthető. Az utca felőli szoba erkélyes (3,5 m2-es), az utcától az udvar és melléképületek egy részéig, illetve a kerítés melletti magas tuják sorára láthatunk rá. Innen érhetjük el rövid úton a beton aljzattal bíró padlást. A tetőtér hasznos alap területe 47,5 m2.

Az ingatlanban gáz és vegyes tüzelésű kazánok találhatók, a ház fűtését radiátorok biztosítják. A meleg vízről villanybojler gondoskodik.
A földszinti szobákban parketta, a többi helyiségben padlólapok képezik a hidegburkolatokat. Az emeleti szobák, és a folyosó padlószőnyeggel borított.

A bejárati ajtó egy 13,3 m2-es fedett teraszról közelíthető meg. A teraszról majdnem az egész kerti rész belátható.
A telken lévő fűthető garázs 18 m2-es, onnan érhető el a kazánház. Az udvar hátsó részében tágas melléképületek találhatóak, széleskörű hasznosítási lehetőségeket kínálva, legyen szó szerszámok, kerti eszközök tárolásáról, műhely kialakításáról vagy más elképzelés megvalósításáról.

Amennyiben érdemesnek tartja megtekinteni, várom hívását bármikor!

Szabó Zsolt Győző
06 20/944-3719

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban