64 m2, 2 szoba+nappalis lakás Ménfőcsanak legjobb utcájában

4119 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy nappali+2 szobás lakást Ménfőcsanak legjobb részén. Az ingatlan bruttó 64 m2 (nettó 57m2), egy 6 lakásos családias társasház tetőtéri 2.emeletén található. A társasházhoz 200 m2 közös használatú udvar is tartozik.

A lakás a meleg színeknek és berendezéseknek köszönhetően kellemes, nagyon otthonos. Minden helyiségben minőségi, igényes burkolatok vannak. A nappali tágas, világos, szép kilátással az udvarra és a környékbeli házakra. Modern, újszerű gépekkel felszerelt konyhabútor kapott helyet egy kényelmes méretű konyhában. Beépített, nagy méretű tükrös gardróbszekrényt helyeztek el a közlekedőben. Külön fürdő és WC található az ingatlanban. A fürdőszoba nagyon tágas, zuhanykabinnal felszerelt. A szobák mérete és a lakás elrendelése kiváló. A lépcsőházi közlekedő lakás előtti része további tároló szekrények elhelyezését teszi lehetővé.

A lakás kitűnő tájolásának köszönhetően egész nap körbe süti a nap, szép világos és kellemes klímájú. Szúnyoghálós redőny, illetve napvédő roló is rendelkezésre áll. A fűtést saját gázkazán biztosítja, illetve klímaberendezés is van.

A környék csendes, mégis kiépült a szolgáltatások tekintetében. Minden főbb célpont néhány percen belül elérhető. Parkoláshoz az épület előtti 2 db felszíni parkolót használhatja a tulajdonos, de a környéken sok egyéb ingyenes parkolási lehetőség is van.

Kitűnő választás kisebb-nagyobb családoknak, pároknak és befektetésnek is kiváló! Ne maradjon le róla! Irányár: 28,7 mFt

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.