67 m2 loggiás High Life

928 Nyomtatás Ajánlás Facebook

67 m2 loggiás High Life

Szeged Csongrádi út belvároshoz közeli részén, épülő új társasházi környezetben 56 m2 beltér és 11 m2 lakáshoz integrált loggia alapterületen, nem rég átadott társasház második emeletén, igényes lakás teljes bútorzattal, berendezéssel eladó! A lakást világos, több oldalról bevilágított tágas terek jellemzik. Mindkét oldalon privát kis teraszos loggiára kilépve “kertkapcsolat” érzése teszi kerekké az életérzést.
Az egyedi ledes megvilágítások, az igényes beépített szekrények, a hálóban külön kialakított gardrób rész mind, egy állandóan fogadóképes otthon hangulatát keltik.
A lakás házközponti fűtésű. Az általánosan elvárható modern gépészeten túl, hőlégszivattyú, három rétegben üvegezett nyílászárók, plafonhűtés gondoskodik a kellemes környezetről és az alacsony rezsiköltségről. Minden közmű egyedi mérőórás. A közös költség 22.000 Ft/hó (éves elszámolással ténylegesen 15-16 ezer forint), amely tartalmazza a lakás fűtését is!!!, és a ház egyéb közös költségét (takarítás, közös világítás, kamerás megfigyelő rendszer, stb.)

A ház a fizetős patkolóövezet határán, de azon kívül van, ill. udvari beálló vásárolható hozzá 2 millió Ft-os áron. A közelben boltok, gyógyszertár, tömegközlekedés, óvoda, iskola található.
A lakást igényes fiatal, vagy idős pároknak, High Life életet élő egyedülállóknak, üzletembereknek ajánlom.
Még TV sem kell a beköltözéshez!

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Cégvezető
Szeged
+36 (70) 377 3333
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban