72m2-es gyönyörű földszinti lakás kiskerttel, Győr peremén

1631 Nyomtatás Ajánlás Facebook

GYÖNYÖRŰ LAKÁS A VÁROS SZÉLÉN, A SZITÁSDOMBON

Szeretne Győr határában, Vámosszabadi-Szitásdombon egy szuperjó, szinte új minőségileg kifogástalan lakásban élni?

A 2 szoba+nappalis, 72+6 m2 teraszos, 33 m2-es kiskertes lakás egy családias társasház földszintjén található. Biztonsági kapus, zárt udvar védi a társasház lakót. A térkövezett udvarban található a lakáshoz tartozó felszíni parkoló. A környék csendes, mégis kiépült a szolgáltatások tekintetében. Minden főbb célpont néhány percen belül elérhető. Buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, élelmiszerbolt, pékség, iskola, óvoda, játszóterek. Belváros, Árkád 3 perc autóval.

A lakás gyönyörű. Modern, de nagyon otthonos. Minden helyiségben minőségi, igényes burkolatok vannak. Modern, fényes cappuccino konyhabútor kapott helyet az amerikai-konyhás nappaliban, vadiúj munkagépekkel. Beépített, egyedi, nagy méretű, tükrös gardrób a közlekedőben. A fürdőszobában épített zuhanykabin található és nagyméretű mosdókagyló alsó szekrénnyel. A fa hatású berendezések és burkolatok melegséget árasztanak, természetes hatást kölcsönöznek a lakásnak, amitől még otthonosabban érzheti magát. A szobák mérete és a lakás elrendelése kiváló.
A nagy francia ablakoknak köszönhetően a lakás világos, kellemes klímájú. A távfűtést saját gázkazán biztosítja, illetve minden helyiségben klíma van.

Ide tényleg csak költözni kell! Kitűnő választás olyanoknak, akik nem akarnak bajlódni a felújítással. Személyes megtekintés után nem marad kétség!

Kisebb-nagyobb családoknak, pároknak és befektetésnek is kiváló! Irányár: 38,9 mFt

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 364 3376
Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 364 3376

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.