73 m2-es erkélyes, hőszigetelt lakás, nagy nappalival.

996 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Gyula fürdővárosában a Paradicsomi lakótelepen, egy tágas 73 m2-es panel építésű negyedik emeleti lakást.

A lakás egy lépcsőház részét képezi saját helyrajzi számmal, melyhez egy közös használatú kerékpártároló is tartozik.
A lakás elrendezése is kifogástalan, mivel a bejárattól egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan egy tágas nappali fogad. Az összes helyiség külön-külön megközelíthető.

2018-ban felújításon esett át az ingatlan, mely során a szobákat, nappalit, közlekedőt, valamint a konyhát is gyönyörű laminált parkettával látták el. Megtörtént a villamoshálózat korszerűsítése is, így egy nagyobb teljesítményű elektromos eszköz használta sem okozhat problémát.

2021-ben kívülről 10 cm. vastag szigetelést kapott egységesen az egész lépcsőház, a nyílászárók korszerű műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, ekkor a lakás bejárati ajtajának a cseréje is megtörtént továbbá a tető is újra lett szigetelve.

A fűtés és a melegvíz-szolgáltatása házközpontú, ezen felül a lakók kényelmét egy SYEN hűtő-fűtő klímaberendezés is szolgálja.

A tágas nappalin kívül megtalálható 2 szoba és egy félszoba, konyha valamint a fürdőszoba és wc egymástól külön helyiségben.
A lakáshoz erkély is tartozik.

A lépcsőház rendezett és tiszta, bejárati ajtajának cseréje megtörtént, kaputelefonnal ellátott. Jó a lakóközösség.

Elhelyezkedése miatt ajánlom befektetők figyelmébe is.
Az ingatlan lakóterülete: 73 négyzetméter
A lakás közelében megtalálható élelmiszerbolt, autóbusz-megálló és óvoda is.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, elérhető áron lévő, befektetésnek is kiváló lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján.

Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 333 5199
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban