80 nm nagyságú családi ház új fényében

586 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A kedvelt fürdővárostól, Zalakarostól mindössze 5 km távolságra, Zalakomár településen található ez a közel 80 nm hasznos alapterületű, igényesen felújított családi ház. A házhoz 2900 nm-s terület tartozik, melyen a lakóépület mögött az állattartáshoz szükséges melléképületek, egy garázs, és egy fedett, de oldalról nyitott kocsibeálló is helyet kapott. A terület gondozott, rendezett, a járda térkövezett. A melléképületekbe a villamoshálózat ki lett húzva, a nyitott kocsibeállóban a víz is megtalálható.
A lakóház a 2018-s évben jelentősen felújult. Megújult a teljes víz- és villamoshálózat, a ház új fürdőszobát, új wc-t, új konyhát kapott. Az épület külső nyílászárói részben fára, részben műanyagra lettek cserélve, de mindegyik redőnyözött, szúnyoghálóval ellátott. Megújult a burkolatok. A ház 5 cm vastag külső homlokzati szigetelést kapott, valamint az ingatlan fűtése is korszerűsödött. Fűtésre 2 alternetíva áll rendelkezésre: cirkó kazán, és egy vegyes tüzelésű kazán. A nappaliban klíma került felszerelésre. A belső nyílászárók cseréjére nem került sor, de a régi, rusztikus ajtók, csak tovább emelik az ingatlan stílusát. Az ingatlanba elektromos kapubeálló segíti a bejutást, a mellékpületeknél mozgásérzékelő került kihelyezésre.
A lakóépület helyiségei: 3 teljes értékű szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, wc.
Az így is jelentős területhez további terület is vásárolható, mely jelenleg fiatal akácfával van beültetve. Ennek ára további 1 millió forint. Ez a terület a hirdetett ingatlan meghosszabbítása, melynek vételével a ház akár 2 utcáról is megközelíthetővé válhat. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az ingatlant, aki nem szeretne jelentősebb felújítási munkálatokat végezni, és Zalakaros szomszédságában keresi új otthonát. A település és a ház is megfelel a falusi csok szabályainak! Az ár irányár!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808