A Belváros határán lévő vagány lakás eladó

1748 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr- Belvárosának egy nagyon könnyen megközelíthető mégis csendes utcájában eladóvá vált egy földszinti, nagy erkélyes lakás.

A 44 nm-s, jelenleg amerikai konyhás nappali + hálószobás lakás külön fürdővel és mellékhelyiséggel várja új lakóit.

Igazi belvárosi dizájnos lakást csináltak belőle jelenlegi tulajdonosai: a fürdőszobai és a közlekedőben letett Versace csempe Olaszországból érkezett, a nappaliban található LG padlólap pedig magas menőséget tükröz.

A tavalyi évben a lakásban végrehajtott felújítás során cserélték a villany- és víz vezetékeket, újra burkolták a lakást, és elvégezték a helyiséget átalakítását. (A mostani kis szoba ugyanis anno konyha volt, amit az egykori közlekedőre terveztek a csövek, vezetékek átvezetésével -ezzel amerikai konyhássá alakítva a lakást és elérve egy plusz hálószobát.) A fürdőszobában kád és zuhanyzó is ki lett alakítva.

A nappali végén keleti fekvésű tágas erkély biztosítja a reggeli kávék nyugodt elfogyasztását.

A lakás felújítását végül nem fejezték be, mert akinek csinálták, mégsem költözik be. Ami hátra van: a konyharész bebútorozása és gépesítése, valamint egy kazánt kell felszerelni a fürdőszobába az arra már kialakított helyre.

Az ablakok jó állapotú fa nyílászárók, a bejárati ajtó teljesen új.
Fűtése egyedi gáz, önállóan szabályozható radiátorok adják le a hőt.

A lakáshoz egy 5 nm-s saját tároló is tartozik. Parkolás a ház előtt megoldható.

A Belváros kapujában található lakás közelében minden pár perc alatt elérhető: játszótér, boltok, iskolák-óvodák, rendelők, állomás, de a színház vagy a város legjobb is néhány percre vannak csupán.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863
Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.