A Dessewffy utcánál 24 nm-es új építésű lakás eladó!

1099 Nyomtatás Ajánlás Facebook

VI. Kerület Dessewffy utcánál, 24 m²-es, 4. emeleti, társasházi lakás eladó

Kiváló lokáció, kivételes lehetőség!

Budapest patinás negyedében, a Terézvárosban, panorámás, új építésű lakásokat kínálunk.
10 db, 24 - 81 m2 közötti új építésű, egyedi lakást kínálunk 2021. decemberi költözéssel. A lakások már 3M Ft-tal leköthetők, további ütemezett fizetéssel.

A Dessewffy utca környékén elhelyezkedő, zártsorú beépítésű, 1905-ben épült társasház eredetileg földszint plusz két emelet magasságú, mindemellett teljesen alápincézett. A műszaki tervek alapján a meglévő épületen új beépítéssel két szint létesül, melyek utcafrontján délkeleti és délnyugati tájolású teraszok épülnek. A létrejövő lakásokhoz közös használatú tetőterasz csatlakozik.

A lakásokhoz a kényelmes feljutás üvegfalú lifttel biztosított.

A külső falazat 20 cm vastag monolit vasbeton, melyre színezett fém vértezetű hőszigetelő paneleket rögzítenek. A belső elválasztó falak lakáson belül 10 cm vastagságúak, míg a lakáselválasztó falak 20 cm vastagok.
A belmagasság 2,80 méterre tervezett.

A lakásokhoz tartozó teraszok WPC burkolattal ellátottak. A teraszokat 90 cm magas vonalmenti megfogással rögzített, kétrétegű (2*0,75) biztonsági üvegkorlát zárja.
A nyílászárók háromrétegű hőszigetelő üvegezésű fém nyílászárók. Az üvegezett szakasz a felsőbb szinteken a 45 fokos síkra felfelé fordul, így a lakásokból az ég felé is kilátás nyílik.

A használati melegvíz előállítása, a hűtés és a fűtés egyaránt központi rendszerű, hővisszanyerő hőszivattyúval előállított. A hőszivattyú a levegőből „fordított hűtőgépként” nyeri a szükséges hőt, az így előállított hőmennyiséget az épületbe szállítja. Károsanyag kibocsátás nélkül, környezetkímélően üzemel.
A fűtés- és a hűtés lakáson belüli hőleadóinak kialakításakor elsődleges cél felületi hőleadók létesítése, tehát fali-, mennyezeti- illetve padlón történő hőcsere. Ennek előnye, hogy nincs szükség nagyméretű radiátorok telepítésére, valamint egyenletes hőmérséklet elosztást biztosít.
A használati melegvíz és a fűtés-hűtés központilag előállított, ugyanakkor minden egységhez egyedi mérő tartozik.
A lakások fürdőszobáinak szellőzése minden esetben természetes módon megoldott, bukó- illetve bukó-nyíló ablakokon át.
Az elektromos hálózat a teljes házban felújított.

A lakások listáját, alaprajzát, a fizetési ütemezést és árakat a képek között találja.

Egyeztetni szeretne a beruházóval vagy szívesen foglalózna? Hívjon bármikor és segítek!

A belváros szívében ideális választás álmai otthonának, mindemellett jó befektetés hosszú vagy rövid távú kiadásra egyaránt!

Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban