A falu központjában, de nagyon jó környezetben

1164 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Nagykanizsától mindössze 15 km-re Eszteregnye településen eladó egy teljes felújítást igénylő családi ház. A közel 70nm nagyságú épület, egy hatalmas, 4655nm nagyságú, gondozott területen található, melyen a ház hosszabbításában régi stílusú, állattartáshoz szükséges melléképületek lettek kiakaítva.

Az ingatlan falai szárazak, stabilak, koruknak megfelelő állapotban vannak. Felújítási munkálatok az évek során nem történtek, a ház mégis nagyszerű alapot képezhet egy mondern igényeknek megfelelő lakótér kialakításához. Az épületbe a villany, és a víz be van vezetve, gázcsonk az udvarban található. A fürdőszoba kialakítása az új tulajdonos feladata. A tetőszerkezet megkímélt, jó állapotú. A helyiségeket fa tüzelésű kandallókkal lehet bemelegíteni.

A lakóépület a területen az utcafronttól jelentősen hátrébb helyezkedik el biztosítva a tulajdonosok nyugodt életét, magán szféráját. A házhoz tartozó nyitott terasz kellemes pihenések, baráti beszélgetések tökéletes helyszíne. Az ingatlant bárkinek csak ajánlani tudom, aki városhoz közel, de mégis csendes, nyugodt környezetben szeretné kialakítani új otthonát! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.