Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

A ház, amit keres itt van Zalabéren!

111 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Jó adottságú és állapotú családi ház Zalabéren!

Zala megye, Zalabér település központjában kínálom megvételre az alábbi jól felszerelt családi házat elérhető áron.

Nagyon jó statikai és műszaki állapotának köszönhetően itt csak igényeinek megfelelő, esztétikai felújításra van szükség!
Per és tehermentes, így azonnal birtokba vehető.

A ház tégla falakkal, fafödémmel és cseréptetővel rendelkezik. A ház utcafronti része 1956-ban az udvar felőli része pedig 2011-ben épült hozzá és került kialakításra a jelenlegi formája. Külső hőszigetelése 10 cm.

1181 m2 es udvaron egy 5x4 m-es garázs, egy fém szerszám tároló, gyermekeknek hinta és homokozó illetve egy fúrt kút található, amiben van víz, így az öntözés költséghatékonyan megoldható. A terület nagyságának köszönhetően , akár kis konyhakert kialakítására is van lehetőség. A terület körbekerített és elektromos kapuval felszerelt.

A ház helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésében: félszoba, ami irodaként funkcionált, nappali álmennyezeti hangulatvilágítással, 2 hálószoba, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, külön WC, konyha, kamra, 2 kazánház és egy félig fedett, dél-nyugati fekvésű, konyhával is közvetlen kapcsolattal rendelkező terasz.

Fűtésről kombi gázkazán vagy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Meleg vízhez 120 l-es villanybojler illetve gázkazán is rendelkezésre áll. Áramellátás: 2x16 A és 1x20 A és egy vezérelt 1x25 A.
Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A falu Zalaegerszegtől 20 km-re, Zalaszentgróttól pedig 5 km-re fekszik. A település infrastruktúrája kiváló, mivel iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, művelődési ház, sportcsarnok és egyéb szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatóak.
A kikapcsolódni és pihenni vágyóknak 5 perc autóúttal elérhető a zalaszentgróti Termálfürdő is.

További információért, hívjon bizalommal!
Bakonyi Regina
0670/420-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban