A házat kezek építik az Otthont szívek

4122 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balástya központjában Szegedhez közelebbi részen csendes nyugodt utcában kínálom eladásra ezt a vegyes falazatú belülről teljesen felújított 90 m2 családi házat.

1970 es években épült 768 m2-nyi területen található még egy 40 m2 es tégla építésű melléképület is ami garázsként +tárolóként üzemel illetve tartozik hozzá még egy pince is.

Az udvari részen a gyerekeké a főszerep egy kis játékparadicsom fogadja őket mászóka,hinta, ,kis ház ,homokozó,kötélpálya.

2018-ban a felújítások keretein belül Amerikai konyhás nappali fogad bennünket illetve 2 külön nyíló szoba amelyek közül a nagy szoba úgy lett tervezve, hogy az megosztható két külön nyíló szobaként.
Fürdőszoba és a Wc természetesen külön található, illetve minden nő álma egy háztartási helyiséggel és rendelkezik az ingatlan.

Sor került a víz- és villanyvezetékek cseréjére is.
A külső nyílászárók műanyagok melyek háromrétegű üvegezéssel vannak ellátva, az utcafronti részen árnyékolásról redőny gondoskodik.
A téli hideg ellen padlófűtés add kellemes hőérzetet , nyáron viszont a felszerelt Daikin klíma mellett lazulhatnak a ház lakói.
A szobák meleg- a többi helyiségek hideg burkolatot kaptak.
A falak különösen szép, egyenletes,kidolgozott,munka eredményét tükrözik vissza.
Ízléses,fiatalos, rendezett hangulat fogad bennünket.
Tulajdonosai nagyon szerettek itt élni de az élet a legszebb csodával ajándékozta meg őket így jövőjüket máshol szeretnék folytatni.

Ha az alaprajz és a fotók alapján úgy ítéli meg, hogy személyesen is megtekintené az ingatlant kérem jelentkezzen akár hétvégén is és győződjön meg ön is az otthon melegéről.

Az ingatlan megtekintéséhez ,szájmaszkot ,kézfertőtlenítőt, lábzsákot biztosítok.
Továbbá az irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az Adás-vétel lebonyolításában illetve ,Energetika,Hitelügyíntéző, Ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06306432829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.