A legjobb helyen!

456 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Békés frekventált részén, közvetlenül a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő bejáratával szemben, a Kőrös parttól pár száz méterre egy teljes felújítást igénylő családi ház!

A ház jogilag társasházként nyilvántartott, azonban saját, 350 m2-es udvarral rendelkezik, teljesen különálló, önállóan hasznosítható!

Várhatóan 2,4 milliárd forintból valósulhat meg a közeljövőben a Békési Gyógyfürdő és Uszoda átfogó fejlesztése. A tervezett beruházás során kültéri csúszdapark és élménymedencék épülnek, négycsillagos szálláshelyet alakítanának ki Dánfokon, nagyszabású energetikai korszerűsítést végeznek és egyéb komoly beruházások is várhatók.
Az előkészítés már meg is megkezdődött, a megvalósítás után jelentősen fellendíti az egyébként is népszerű település turizmusát!

Békés a Kettős- Kőrös bal partján fekvő település Békéscsabától 9 km-re. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, akár állandó lakhelyéül választja valaki, hisz minden elérhető távolságon belül megtalálható, akár hétvégi házként, élvezve a Győgyfúrdő az Uszoda és a Kőrös part adta lehetőségeket.Az utcában Élelmiszerbolt, Pizzéria, Horgászbolt is megtalálható, ha esetleg vendégházként szeretné üzemeltetni, arra is kiválóan alkalmas.
Horgászoknak és vízisport kedvelőinek is számtalan lehetőség nyújt a közelben elérhető vízpart.Kajak-kenu bérelhető helyben a vizitúra bázison.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek díjmentes hitel ügyintézést, valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk!

Cseke Tamás

Cseke Tamás

Irodavezető
Békéscsaba
+36 (70) 364 9243
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban