A Nemesmedvesi határőr örs eladó!

1048 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy különleges adottságokkal és múlttal rendelkező ingatlant, ami csak a Városi Ingatlaniroda kínálatában található. Rengeteg emlék, történet, élmény tartozik hozzá, hiszen a Nemesmedvesi határőr laktanyáról van szó. Három szinten kb 1400 m2 az épület, felújítását elkezdték. Falakról a vakolatot leverték, a beton járólapokat felszedték, fürdőket szétbontották, egyes falait áthelyezték A belső funkciókban egy panzió-szálloda kialakítása elkezdődött. Új tulajdonosa nagyon sok milliót megspórolt ezzel az előkészítéssel! A telek 13541 m2, kis odafigyeléssel csodálatos park alakítható ki belőle. A különálló garázs és lóistálló is megtalálható a telken. Óriási lehetőség van az épületben és az azt övező térségben. Csendes, nyugodt, biztonságos környék, még is tele lehetőségekkel. Alakítson ki belőle szállodát, panziót, sportközpontot, gyerek tábort, vagy akár lakásokat. A csend, a nyugalom, a természet varázsa, Ausztria közelsége számos programot és felfedezést kínál az ide látogatóknak.
Befektetőként nézze meg, lássa meg bent a lehetőséget és valósítsa is meg. Nem fog csalódni. Vigyázat, veszélyes, bele szerethet!
Várom hívását mielőbb!

Szekér István

Szekér István

Prémium ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (30) 846 8909
Szekér István

Szekér István

Prémium ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (30) 846 8909

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.