A régi borozások, és nótázások emlékhelye

1044 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Emlékszik a régi borozásokra, és nótázásokra a barátokkal? Most újra átélheti ezt az érzést!
Csendes környezetben, Csörnyeföld településhez tartozó Vörcsöki hegyen eladó egy közel 100 éves, de korához képest jó állapotú zártkerti ingatlan. Az épülethez tartozó terület 1626 nm nagyságú, a területen megközelítőleg 4-500 tő gondozott szőlő és néhány gyümölcsfa is található. A környék módfelett csendes, a kilátás gyönyörű. Az ingatlan megközelítése végig autóval megoldható.
A felépítmény 37 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, alatta egy részen hűvös, száraz földpince húzódik. Falazata részben tégla, részben borona. A felépítmény egy szobából és egy a bor készítéshez alkalmas présházból áll. Az épületben a villamoshálózat kialakítása már megtörtént. Jelenleg vezetékes vízszolgáltatás nem elérhető a hegyháton, de az erre irányuló tervezések elkezdődtek. Jelenlegi víznyerési lehetőségként egy fúrt kút kialakítása lehet a megoldás. A fűtés jelenleg is kandallókkal megoldott. Az ár a bútorzatot és a borászatohoz szükséges felszerelések jelentős részét tartalmazza!
Akr borászati célra, akár nyaraló kialakítására tökéletes választás az ingatlan!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.