A zalai dombság szívében régi stílusú családi ház

3619 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Lenti város kistérségében Kányavár településen eladó egy 112 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz 3312 nm-s terület tartozik, melyen a régi kornak megfelelő melléképületek, a ház meghosszabbításában nyári konyha, valamint egy kisebb méretű garázs is helyet kapott.

A családi ház helyiségei tágasak, a beton aljzatnak köszönhetően a falak szárazak, masszívak. Az ingatlan teljes felújítást igényel, a tetőszerkezet az utcafronton kisebb javításra szorul. A helyiségek fűtését régebben gáz konvektorok biztosították, melyet később fa tüzelés váltott fel. A gáz bekötés, a mai napig megtalálható a házon, így az bármikor visszaköthető az ingatlanba. A nyári konyha és a garázs felett a tető részleges felújításon esett át.

Az ingatlan sok potenciált rejt magában, az új tulajdonosnak -a felújítás után- nagyszerű otthona lehet egy csendes, nyugodt környezetben. A település lakossága 120 fő alatt van, a közösség barátságos. A ház nagyszerű döntés lehet vidékre vágyóknak. Méretei alapján akár nagyobb család kényelmes lakhatását is biztosíthatja. A Falu határán található moto-cross pálya az extrém sportolóknak is vonzó lehet! A település és az ingatlan is alkalmas a FALUSI CSOK-ra!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.