AA+-os kertkapcsolatos lakás a Kórház mellett Győrben!

2528 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nádorvárosban Prémium kategóriás társasházi lakások vásárolhatók 30-61nm-ig!

Jelen hirdetésben egy földszinti, 61nm-es (L1), 2 szoba+nappalis lakás alaprajza látható egy körülbelül 96nm-es kizárólag saját használatú kertrésszel, 15nm-es terasszal.

A lakáshoz tartozik, kötelezően megvásárolandó: 2db gépkocsibeálló és 2db zárható tároló is.
Parkoló ára: 2,8millió forint/db, tároló ára: mérettől függően 1,8 millió -2,8 millió forint között választható.


A lakás ára emeltszintű fűtéskész állapotban: 66.277.357,-Ft

Ebben a modern társasházban mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű, tájolású lakását, akár erkéllyel, vagy kertkapcsolattal! A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva a funkcionalitást előtérbe helyezve terveztette meg és alakította ki az otthonokat, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető életteret a ház lakóinak.

A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Előnye még, hogy működési elvéből adódóan sokkal több energiát képes előállítani, mint amit felhasznál. A lakások egyéni hőmennyiség mérővel és vízórákkal vannak ellátva. Az árnyékolást motoros alumínium redőnyök biztosítják. Az épületet teljesen bekerítve, elektromos, távvezérelhető kapuval építik, így védve a ház privát szféráját.

Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó helyen található, a közelben boltok, bevásárlóközpont, kórház, iskola, óvoda és egyéb szolgáltatók gyalogtávolságon belül elérhetőek.

A lakás azonnal birtokba vehető a befejezési munkálatokhoz!

További információkért kérem keressen és megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb választást!
Hívjon akár hétvégén is! :)

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

ULTRA
Régióigazgató
Győr
+36 (70) 235 7733
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban