Abdai felújított, fűtéskész társasházi lakás eladó

740 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrtől 5 km-re, Abdán eladó ez a kellemes környezetben fekvő 1. emeleti 58 m2-es társasházi lakás. Az 1980-as években, csendes utcában épült lakótelep a község Győr felőli részén helyezkedik el.
Az épületet a tulajdonosok teljesen felújították kívülről, a tégla falazat új nemesvakolatot kapott. Ugyanígy felújították a belső teret is fűtéskész állapotig.

A külön bejáratú lakásba a zárt földszinti részből 20 lépcsőfokon lehet feljutni kényelmes lépcsőfordulókkal. Keleti-nyugati fekvésű tágas, világos amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdő+WC található benne.
Az aljzatokat burkolásra előkészítették. Fűtése villanyfűtés: a nappaliban és a konyhában elektromos padlófűtést alakítottak ki, a fürdőben és a hálószobában a fűtés fűtőpanelokkal lehetséges. Az elektromos és a vízhálózatot felújították. A falak frissen festettek. Új műanyag nyílászárókat építettek be.
A lakás emeltszintű fűtéskész, befejezése az új tulajdonosra vár. Parkolni az utcán ingyenesen lehet.
Használati megosztási szerződéssel kialakított lakás /a földszinti másik lakással együtt/.
Legyen a saját lakberendezője! Lehetőség van kulcsrakész kivitelezésre is!

A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség van, a községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta működik. Az M1 autópálya felhajtója 3 km.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.