Adyliget legszebb részén, luxus családi ház eladó

2325 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest II. kerületében Adyliget frekventált részén, kínálok eladásra egy luxus családi házat / ikerház fél /, mely csodálatos panorámával rendelkezik.
A 2001-ben épült, és folyamatos felújításokon átmenő családi otthon, egy 900m2 gyönyörű, karbantartott, parkosított telken helyezkedik el.
Az 500m2-es igényes kivitelezésű , tágas terekkel és prémium anyagokból épült luxus villa, négy szinttel rendelkezik.
Az alsó szinten tágas, világos, terasszal rendelkező nappali, dolgozó, konyha- étkezővel és hozzá kapcsolódó terasz, kamra,WC illetve egy előtér található.
Az emeleten erkéllyel rendelkező hálószoba, melyből egy fürdőszoba nyílik gyönyörű panorámával , továbbá még két hálószoba, társalgó, fürdőszoba egyben a WC-vel kapott helyet.
A tetőtéri szinten hálószoba, társalgó, fürdőszoba és gardrób található.
Az alagsorban a relaxálásra alkalmas szauna illetve szolárium, ezenkívül óriási beépített gardróbszekrények , fürdőszoba, mosókonyha,WC, és kazán helyiség található.
Ezen kívül még az alagsorban kapott helyet egy, négy személygépkocsi beállására alkalmas garázs is.
A kényelem és a biztonság szempontjából ez az otthon szinte mindennel ellátott, hiszen riasztórendszer, kamerarendszer, elektromos garázskapu, légkondicionáló, illetve az utcában térfigyelő rendszer működik.
A szépen parkosított kertben egy fedett, fűthető medence, jakuzzi, fedett terasz teszi lehetővé a nyugodt pihenést.
A közelben híres-neves iskolák mint pl. Francia iskola, Amerikai iskola, továbbá uszoda, top-shop, sportolási lehetőség , színvonalas játszótér stb.megtalálhatók.
Ajánlom mindazon kedves érdeklődőknek, akik a fentiekben leírt tulajdonságokkal rendelkező gyönyörű családi házat keresik.
Várom megtisztelő hívásukat.Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.