Adyvárosban jó fekvésű 4. emeleti panellakás eladó

1206 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrben, Adyváros és Nádorváros találkozásánál található ez a 63 m2-es, nagyon jó állapotú panellakás. Az épület 10 szintes, ennek a 4. emeletén, liftes, rendezett lépcsőházban helyezkedik el ez a két és fél szoba hallos, beépített loggiás lakás.
A hangulatos, napsütéses nappalihoz kapcsolódó hallon keresztül jutunk a hálószobába, amely egy parkosított részre néz. A legkisebb szobához tartozó, utcára néző loggiát beépítették, így akár zárt helyiségként, akár loggiaként is használható.
A szobák parkettával, az előszoba, a konyha , valamint a teljesen felújított fürdő és WC modern járólappal burkolt. Hűtő-fűtő klíma van a déli fekvésű nappaliban felszerelve, amely az egész lakás hűtéséről tud nyáron gondoskodni. Az új ablakokra redőnyt szereltek fel.
A 2015-ös panelprogramban külső hőszigetelést kapott a ház, egyedi mérőórás új radiátorokat építettek be.
A berendezési tárgyak egy része a lakásban marad igény szerint.
A ház Adyváros központi helyéhez, buszmegállóhoz, postához, TESCO-hoz, rendelőhöz, vásárcsarnokhoz, iskolához, óvodához közel helyezkedik el.
Ha szeretne egy kényelmes, jó fekvésű lakást vásárolni, itt a lehetőség! Ne szalassza el!

Adorján Éva

Adorján Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 408 8348
Adorján Éva

Adorján Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 408 8348

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.