Ahol a csend dominál

5204 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Letenye kistérségben, idilli, természetközeli helyen, a közel 50 fős Maróc településen keresi új tulajdonosát ez a számos lehetőséget rejtő családi ház. A településen található egy több mint 11 hektáros horgásztó, mely tovább emeli a környék romantikáját. Az erdőkkel körülvett falu tökéletes választás lehet mindenkinek, aki szereti a csendet, és a nyugalmat.
A ház statikailag jó állapotú, bár felújítási munkálatok nem történtek, de felújítás után kellemes vidéki otthon kialakítható belőle. Az ingatlan falazatán felvizesedés látható, mely a modern technológiákkal könnyen orvosolható. Fürdőszoba az ingatlanban nem került kialakításra, de a víz az udvaron megtalálható. A településen nincs vezetékes gázszolgáltatás, a helyiségek fűtéséről fa tüzelésű kandalló gondoskodik. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha, kamra, előtér, előszoba. A közel 2300 nm nagyságú területen a ház mellett állattartáshoz, illetve gazdálkodáshoz szükséges melléképületek is találhatóak.
A falu, valamint az ingatlan is megfelel a falusi CSOK szabályainak! Remek lehetőség mindenkinek, aki természet közelségébe vágyik, és egy valóban csendes helyen szeretné kialakítani új életterét. Jöjjön el, és tekintse meg személyesen is. Megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő +36 30 5518808

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban