Ahol megáll az idő!

6784 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Festői örökpanorámás építési telek vált eladóvá Győrújbaráton. Az ingatlan egy 4m széles magánútról közelíthető meg, és 17m-es utcafronti résszel rendelkezik. A közművesítés a villany, víz, csatorna kiépítése folyamatban van, heteken belül elkészül. Szükség esetén a gázvezeték is megigényelhető és szolgáltatói részről ingyenesen kivitelezésre kerül.

Győrújbarát Győrtől délre, a Sokorói dombvidék ravazd-csanaki vonulatának északi végén helyezkedik el. Nagyszerű természeti adottságai mindig is vonzóvá tették a térséget úgy a betelepülők, mint a kirándulók számára. A község határát ősidők óta érintették a Veszprémbe, Székesfehérvárra, vagy éppen Pápa felé vezető utak. A település közigazgatási területén áthalad az M1-es autópálya, amely felől két irányból is könnyen megközelíthető Győrújbarát, akár Budapest, akár Hegyeshalom irányából. Közvetlenül szomszédos települések Győr-Ménfőcsanak és Nyúl.

Közeli hangulatos kirándulóhelyei, a Lila-hegy (300 m), a Francia-kő (234 m), a Rákóczy-fa (183 m), a Várkő (278 m). A Pannonhalmi-dombság is remek kikapcsolódást biztosít. A környék vonzerejét csak növeli, hogy minden irányba kedvező kilátást biztosít a győri medencére.

Hívjon és megmutatom Önnek! :)

Ár: 19.200.000Ft

Amennyiben az építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk segítséget nyújt az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésben, kiadó ingatlanok bérbeadásában, ingyenes, bankfüggetlen hitel tanácsadásban-ügyintézésben, továbbá díjmentes jogi véleményezés és egyéb jogi ügyek intézésében.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.