Akácos, fenyőerdő, szőlő és egy 100 éves borospince

6997 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eszteregnye település hegyhátán eladó egy 4600 nm nagyságú birtok. A terület 3 külön helyrajzi számon van számon tartva, mindhárom megjelölése kivett terület.
A terület jelentős részén erdőség található, melynek egy része fenyőerdő, másik része akácos. Az akácerdő gépekkel megközelíthető, kitermelhető. A területen gyümölcsfák, valamint megközelítőleg 8-900 tő borszőlő is található, valamint egy közel száz éves borospince. A vályog építésű pince korához képest jó állapotú, a villany az épületbe be van vezetve. Fűtése kandallóval megoldható. A hegyháton vezetékes vízszolgáltatás nincs kialakítva, víznyerési alternatívaként fúrt kút, vagy vízgyűjtő kialakítása lehetséges. A pince megközelítése kavicsos úton történik, autóval is könnyen megközelíthető. Az út télen is takarítva van.
A környék nagyon szép, biztonságos, és módfelett csendes. Gazdálkodásra, állattartáshoz, hétvégi háznak tökéletes választás. Az ár minimálisan alkuképes!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.