Alacsony rezsiköltségű,felújított családi ház az Újvároson

154 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Újváros részén a vasútállomás közelében elhelyezkedő 94 m2 alapterületű vegyes falazatú 2 szobás + 1 nappalis igényesen felújított családi házat. A ház 2019-ben teljeskörű felújításon esett át, ez pontosabban azt jelenti, hogy a helyiségek új aljzatbetont, vízszigetelést és burkolatot kaptak, villany-vízvezetékek cseréjét, új hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve, a ház teljes külső részének és a födém hőszigetelése is kivitelezésre került, valamint a tetőszerkezet is megújult. A ház melegét és hűtését 3 db 3,5 KW-os inverteres klímaberendezés biztosítja, sütés-főzéshez elektromos főzőlap és sütő lett beszerelve.
Kiemelten fontos, hogy az ingatlan elektromos hálózata a 2019-ben felszerelt 9 KW teljesítményű napelemes rendszerhez lett kialakítva, mely lefedi az ingatlan teljes villamosenergia fogyasztását, sőt eddig minden évben túltermelés jelentkezett, így ennek és a felújításoknak köszönhetően minimális rezsiköltséget kapunk cserébe.
A telek mérete 734 m2, amelyen helyet kapott egy kisebb melléképület és egy fedett kocsibeálló, a kert hátsó részében termő gyümölcsfákat találunk.
Az ingatlan fekvésének köszönhetően szinte karnyújtásnyira található a vasútállomás, a közelben boltok, közintézmények, de a belváros is pár perc gyaloglással elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított, rendkívül alacsony rezsiköltségű családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!

Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban