Alakítsa ki családja új otthonát!

154 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az ár irányár! Alkudni kötelező :-)

Zámoly csendes belterületi helyén, de aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a jó állapotú, vegyes falazatú 3+1 félszobás ház, hatalmas, 2219 négyzetméteres telken. Kis átalakítással nappali + 3 külön bejáratú szobássá alakítható! Tervezett alaprajz a képek között!

A ház azért javasolt felújításra, mivel beton alapra épült, amin szigetelés is található. Teljesen száraz, sík falfelületek találhatók mindenhol! Igény szerint a jelenlegi berendezéssel együtt is marad.

A fűtés gázkazánnal és radiátorokkal van megoldva, de megvan még a korábbi vegyes tüzelésű kazán is, ami a mai időkben még jól jöhet.

A hatalmas telek bőven termő gyümölcsfákkal és szőlővel van beültetve. Van még alkalmas terület kertészkedésre is. A megtermelt gyümölcs, zöldség tárolására pedig egy szép pince szolgál.

Buszmegálló 3 percnyi sétára, faluközpont 1 km-re van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda, iskola.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. A nagy udvar, gazdasági épületek és a hatalmas kert akár gazdálkodásra is lehetőséget nyújt.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban