Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Alakítsa ki új életterét Eszteregnyén

221 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa városától 11 km távolságra, csendes, kellemes hangulatú faluban, Eszteregnye településen keresi új tulajdonosát ez a jó elosztású, 3 szobás családi ház. A házhoz egy közel 1000 nm nagyságú terület tartozik, melyen állattartáshoz szükséges melléképületek, valamint egy kisebb garázs is helyet kapott.
Az ingatlan statikailiag kiváló állapotnak örvend, így remek alapot képezhet egy modern, felújított családi ház kialakításához. Az épület beton alappal és beton födémmel rendelkezik. Az ingatlan minden közművel rendelkezik! A fűtésre 2 alternatíva került kialakítsára. A meleget radiátorokon biztosítják, melyeket cirkó kazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán is vezérleheti. Az ingatlanban a 3 fázis, vagyis az erősáram kiépítése megtörtént! A ház helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, wc, kamra, előtér.
Korszerűsítés után akár nagyobb családok számára is tökéletes élettér varázsolható belőle. Mind az ingatlan, mind pedig a település megfelel a falusi csok szabályainak!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban