Alapozza meg családja, gyermekei jövőjét!

12122 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Alapozza meg családja, gyermekei jövőjét!

Családi okok miatt eladóvá vált egy csodálatos, festői környezetben lévő üdülő központ Békés megye egyik legszebb és legősibb településén Szabadkígyóson. A gazdaságot körbe öleli a Körös-Maros Nemzeti park. A birtok az üdültetéshez szükséges minden engedéllyel és felszereléssel együtt várja leendő tulajdonosát.
Itt mindent egy helyen megtalál a kikapcsolódni vágyó egyén, mivel a birtok egy 3,6 ha-os területen helyezkedik el, ahol két épület komplexum lett kialakítva, melyekben összesen 2 nagy társalgó, 17 szoba, 11 fürdőszoba és 4 teljesen felszerelt konyha található.
A két épület tégla falazatú, melyeket a tulajdonos 2020 évben újított fel, amely során új műanyag nyílászárók lettek beszerelve, új villamoshálózat lett kialakítva, illetve az épületek belső felújítása is el lett végezve, ahol burkolás, festés és a belső nyílászárók cseréje is megtörtént.
Az ingatlan fűtéséről egy teljesen automata Carborobot kazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak. A ház vízellátását egy helyi vízmű biztosítja.

Az épület komplexum és a hozzá tartozó földrész alkalmas lehet akár kalandpark kialakításához, vállalati üdülő, lovas tanya, vadászház, oktatóközpont, nyugdíjas, vagy szenvedélybeteg gondozóház kialakításához, ifjúsági szervezetek táborhelyének, nagycsaládosok üdültetéséhez, Mintagazdaság létesítésére-gazdálkodás-képzéshez, árva gyerekek otthonának, szociális központnak, egyéb nagy területet igénylő vállalkozásnak, nagyobb rendezvények lebonyolítására vagy több generációs családi háznak.
A már bevezetett falusi turizmus, vendégfogadás, üdültetés, a horgászat mint szolgáltatás működik a szálláshely mellett.
Az aszfaltozott közútról bekanyarodva a ház parkolójába jutunk, mely betonozott, ~ 600 m2 területű. Busz és kamion számára is megfelelő parkolást biztosít. Ide kapcsolódik a 100 m2 területű garázs, mely 3 helyiségből áll.

A telek 24.000 m2, (+ 12.000 m2) mely sík terület, lakóház, udvar, és szántó besorolású, tehermentes bejegyzéssel. A telek parkosított, jellemzően gyepes terület, de sok az akác és az örökzöld. A terület 2 oldalon drótkerítéssel, másik 2 oldalon szintkiemeléssel határolt.
A ~5000 m2 mesterségesen kialakított halastó természetes élőhelyet teremt a telepített, és már helyben szaporult halállománynak. A tó környéke horgászásra kialakított, stégekkel, világítással, wc-vel, tűzrakó helyekkel, asztalokkal gyermek játszóterekkel. A játszótér mögött található egy mini-golf pálya, mely több éve nem működtetett.
A tó mellett helyezkedik el a 200 m2 alapterületű klubház, melyben klíma, büfé kiszolgáló rész, a fogyasztó térrel, illetve billiárd terem billiárd asztallal.
A horgásztó és a lakóház között található kb. 6000 m2 gyepes terület, mely udvari világítással, és vízellátással biztosított, sátorozási terület lehet. Emellett van kialakítva a kb. 3000 m2 lekerített baromfiudvar, kacsafürdető tóval, szélturbinás víznyerő kúttal.

Az árban minden benne van, a mosogató szivacstól a fűnyíró traktorig.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kitűnő lehetősség hívjon bizalommal a 06 70 457-4392 telefonszámon a hét bármely napján!

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban