Alig rezsi! Két külön lakrészes családi ház

4647 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Több generációs családi ház Rákosszentmihályon!

Vastag falak, alig rezsi! Megvételre kínálom ezt a földszinti, 157 m2-es, többgenerációs, közepes állapotú családi házat Rákosszentmihályon, amely egy 667 m2-es telken helyezkedik el.

Az ingatlant 1900-as évek elején építették, téglából épült, fafödémes, vastag falakkal ellátott, több helyiséggel rendelkező (több családnak, de akár cégnek is megfelelő) családi ház.

A ház jó állapotú; folyamatos karbantartás és fejlesztések zajlottak az ingatlanon. Legutóbb 2014-ben történt felújítás (festés, padlózat). A vastag falazat biztosítja a hőszigetelést.

A ház két lakrészből áll;
1. Az udvar hátsó részén elhelyezkedő 80 m2-es házból, amely áll egy előszobából, konyhából, kamrából, egy 20 m2-es nappaliból, egy 13 m2-es hálószobából, és egy 18 m2-es kisebb szobából, valamint fürdőszobából és külön wc-ből.
A szobában parketta, a többi helyiségben linóleum található.
A meleg vízért és a szobák melegéért központi fűtés felel.
2. Az udvar elülső részén egy 77 m2-es ház található, amely áll egy előszobából, egy konyhából, kamrából, fürdőből, és egy 20 m2-es nappaliból, illetve két 10 m2-es szobából. Fából készült nyílászárókkal rendelkezik. Az otthon melegéért, és a meleg vízért gázkonvektorok felelnek.
Az udvaron ásott kút található, illetve a telken egy garázs is kényelembe helyezheti az új tulajdonos autóját, amelyet egy-egy kamra támogat a tárolási lehetőségeket tekintve. A garázs aknával és műhellyel ellátott!

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézményekkel.
Séta távolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda.
A szomszédok folyamatosan fejlesztik a saját ingatlanaikat, ami hosszú távon növelni fogja az ingatlan értékét, hiszen a környék is fejlődik, és értékesebbé válik.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

A környékbeli hasonló alapterületű lakásokat megközelítőleg 250.000-300.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni magánszemélyeknek, a helyiségek kialakításának köszönhetően pedig akár cégeknek. Ennek éves hozama elérheti a 2.400.000 Ft-ot!!!

Hitellel is megvásárolható!
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlan, a megadott telefonszámon a hét mindennapján elér.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>