Alkalmi vétel, apartman Gyulán a Várfürdő mellett!

9633 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tökéletes befektetési lehetősség Gyulán!

Eladásra kínálom Gyula füdrővárosának szívében, a Románvárosi részen, a Várfürdőtől és a belvárostól 3 perc gyaloglással megközelíthető 70-es években épült és 2019 évben teljes felújításon átesett tégla falazatú családi házat. Az ingatlan már több mint tíz éve üzemel, mint apartmann ház, amely saját Weboldallal és visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Az ingatlan vételárában szerepel a teljes bútorzat, a bejáratott weboldal, illetve a napi használati tárgyak is, mint pl. ágyneműk, elektronikai eszközök stb. Az ingatlan felújítása során új nyílászárókat, villamoshálózatot, szigetelést kapott. Az ingatlanhoz tartozik egy téliesített (fűtéssel és Wc-el ellátott) melléképület, ami recepcióként és raktárként üzemel.

Az ingatlan lakóterülete: 150 m2.
Melléképület: 14 m2.
Fedett terasz területe: 4 m2.
A telek összesen: 387 m2.

Az ingatlan belső elosztása: - földszinten: előszoba, 2 szoba, 1 félszoba, konyha, fürdőszoba, külön Wc.
- emeleten: az emeleti rész a földszinti helységek tükörképe.
A felső szint klimatizált, amely az udvarról megközelíthatő, illetve mindkét szinthez külön gáz-cirkós fűtés és külön mérőórák tartoznak, így a fogyasztás külön-külön is követhető.

Az udvar rendezett, ahol akár 4 gépkocsi számára is kényelmes parkoló lett kialakítva és egy 10 főnek kényelmes kerti kiülő pavilon is található.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, praktikus elosztású, teljesen felújított, bejáratott és saját vendégkörrel is rendlekző 4+2 félszobás apartmann teljes felszereltséggel felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a +36 70 / 457-4392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.