Alkalmi vétel Eleken!

3872 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Alkalmi vétel Eleken!

Eladó Elek város legkedveltebb városrészén egy esztétikai felújítást igénylő tégla falazatú családi ház. Az ingatlan hasznos lakható területe összesen 86 m2, ahol 1 nappali, 2 hálószoba, 1 nagy konyha, kamra, 2 előszoba, kazánház, Wc és egy fürdőszoba található. Az ingatlan 1984-ben épült, amelyen 2021 évben cserélték a villamos hálózatot, de a nyílászárók 70 % is a közelmúltban lett kicserélve. A ház hasznos lakóterülete kisebb ráfordítással növelhető, mivel a tetőtere teljes egészében be építhető.
Az ingatlanhoz tartozik 2 fedett terasz is, továbbá egy tégla falazatú garázs, tárolóhelység és egy gazdasági épület is, ami az épület méreteiből adódóan szinte bármilyen vállalkozás számára alkalmas lehet.
Az udvara 714 m2, amely rendezett és teljesen körbekerített. A ház fűtéséről egy központi vegyes tüzelésű kazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak. Az ingatlan csak ajánlani tudom mindenkinek, de nagycsaládosok számára is tökéletesen megfelelő választás lehet.

Az ingatlan lakható összterülete: 86 m2.
A telek mérete: 713 m2.

Ammenyiben felkeltette az érdeklődését ez az igen jó áron eladó, tégla falazatú, emeletes családi ház hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.