Alkalmi vétel gyönyörű ház a kertvárosi részen!

6942 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ide tényleg csak be kell költözni!

Családi okok miatt eladóvá vált Békéscsaba város kertvárosi részén található 2002-ben épült és 2021-ben felújított, csendes utcában található nappali és 3 szobás családi ház. A ház teljes egészében 38-as porotherm tégla falazatú, amelyhez egy fedett terasz is tartozik. Az ingatlan felújítása során 2021 évben cserélve lett a gázkazán egy korszerű és takarékos Baxi típusú kombi gázkazánra, amely a ház fűtéséről és melegvíz ellátásról gondoskodik, illetve a fürdőszoba is ekkor lett felújítva.
A ház hőszigetelt nyílászárókkal van ellátva és egy 5 KW-os Gree típusú inverteres klímaberendezés, illetve egy szép cserépkályha is be lett építve, amellyel a jelenlegi árak mellett is költséghatékonyan üzemeltethető az ingatlan.
A házhoz tartozik továbbá egy 15 m2-es garázs, ahol egy új elektromos Hörmann garázskapu lett beépítve.
Az ingatlanhoz tartozik egy 1500 m2-es parkosított, körbekerített udvar is, ahol a növények öntözését egy fúrt kútról végezheti tulajdonosa.
A házban egy komplett riasztórendszer is ki lett építve, amely havidíj mentes, mivel a tulajdonos telefonjára küld értesítést a nem kívánt látogató esetén.
Az ingatlan mérete és elosztása alapján tökéletes választás lehet nagycsaládosok számára is, mivel egy tágas nappali helység lett kialakítva, ahonnan egy közlekedőn keresztül az összes szoba és helység külön-külön megközelíthető.

Az ingatlan hasznos lakóterülete: 100 m2.
Garázs: 15 m2
Fedett teraszok területe: 19 m2.
A telek összesen: 1500 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, 3 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 2 WC, 1 kamra, 1 háztartási helyiség, 1 garázs.
Az ingatlan 2/2 tulajdonban van és teher mentes!

Amennyiben ez a tökéletes helyen lévő, előnyös elosztású, modern, tágas és nagy udvarral rendelkező újszerű családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 4574-392 telefonszámon.
Szükség esetén a teljes adás-vételi folyamatot elvégezzük (ügyvéd, hitelügyintéző, energetikai vizsgálat)

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban