Alkalmi vétel Gyulán!

9717 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiváló ház nagycsaládosoknak Gyulán!

Eladásra kínálom Gyula Füdrővárosában a belvárostól 10 perc sétával megközelíthető 1988 évben épült és 2016-ban felújított, csendes utcában található nappali és 6 szobás családi házat. A ház teljes egészében tégla falazatú, amelyet a felújítás során külső hőszigeteléssel láttak el. Az ingatlan parkosított udvarának végén egy dupla garázs, egy elegáns kerti grill és egy kutya kenel található. A háznak tartozéka egy tágas, fedett terasz és az emeleti részen egy erkély is. Az ingatlantól 30 méterre egy hangulatos horgásztavat is találhatunk, ahol a nyugodt környezetben élvezhetjük a csendet és a jó levegőt. A háztól szintén pár percre találhatunk élelmiszerboltot, iskolát, óvodát, játszóteret. A fűtésről egy modern belső rendszerű gázkazán és lapradiátorok gondoskodnak, a hűtésről pedig egy klímaberendezés.
Az ingatlan mérete és elosztása alapján tökéletes választás lehet akár nagycsaládosok számára vagy apartmanozási célokra is.

Az ingatlan hasznos lakóterülete: 168 m2.
A telek összesen: 400 m2.
Terasz területe: 18 m2.
Erkély területe: 3 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, 6 szoba, konyha, 3 fürdőszoba, 3 WC, kamra, kazánház, mosókonyha.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, tágas és parkosított udvarral, illetve kerti grillel felszerelt családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.