Alkalmi vétel Sarkadon!

986 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Alkalmi vétel Sarkadon!

Eladó családi ház Sarkad városában, Békés Megye egyik legdinamikusabban fejlődő településén. Az épület 1970-ben épült teljes egészében téglából, amely 2015 évben esett át kisebb, nagyobb felújításokon. Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van, illetve a hozzá tartozó 946 nm-es telek is rendezett, ahol egy takaros kis melléképület is helyet kapott.
A házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, kamra és kazánház található. A helységek tágasak és jó elosztásúak. A ház fűtéséről egy gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, de a kazánházban egy vegyes tüzelésű kazánnal is meg lehet oldani a fűtést. Az ingatlan felújítása során a villamoshálózat komplett felújítása, a teljes vízvezeték hálózat cseréje is megtörtént. A ház fűtésrendszerét is 2017 évben cserélték le. A ház egy csendes kis utcában található, ami a város központjától mindössze pár perces sétára van. A közelben szinte minden megtalálható, mint iskola, óvoda, bölcsöde, gyógyszertár, játszótér, bolt és a buszmegálló.

Az ingatlan lakóterülete összesen: 86 nm.
A telek területe: 946 nm.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kedvező árfekvésű, nagyon szép családi ház és egy élhető, békés, dinamikusan fejlődő településen szeretne letelepedni hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392-es telefonszámon.
Az ingatlan adás-vételével kapcsolatos ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.