All in - kiváló családi ház

5283 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged a Harmat utcában eladó ez a , kiváló adottságokkal rendelkező, belső szintes 123 négyzetméteres, nappali plusz kettő szobás "szemmel alig látható" ( 35 nm) terasszal rendelkező tégla építésű családi ház , hangulatos kerttel , és mindezekhez 360 négyzetméteres telek is jár.
Az ingatlan tehermentes.

A házban két hálószoba, egy óriási nappali konyha étkezővel, tágas fürdő wc-vel, valamint ,egy előtér, és konyha étkezőből nyíló terasz, melyet a pazar kert tesz igazán hangulatossá. A garázs két autónak ad helyet, ezen felül egyéb tárolási funkciót is betölt, ezek mellett egy fedett szerszámtároló is helyet kapott az udvarban.. Ezek mellett a kifogástalanul kezelt kertben is számtalan lehetőséget találunk a kikapcsolódásra.

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó (padlófűtés minden szinten) fűtés és a fölszinti cserépkályha, hűtéséről tripla klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny hogy az épület villamos hálózata a mai kor igényeit is bőven kielégíti (3x16A), valamint a ház vízlágyító rendszert is kapott, és riasztórendszerrel felszerelt. Legutolsó esztétikai felújítása 2021-ben történt az ingatlannak. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, buszmegálló 2 percnyire található az ingatlantól.

A ház, a garázzsal és a pazar kerttel együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet családoknak.

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban