Álmai háza a Teskándi "rózsadombon"!

1412 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy "rózsadombi" ikerház Teskándon Önre vár!

Teskánd egy nyugodt zsákutcájában található ez az igazán jó állapotú ikerház egyik fele.

Tökéletes alapja lehet az Ön új, modernizált otthon elképzelésének. Nagyon jó, praktikus elosztása és szépen, gondosan karbantartott állapotának köszönhetően csak modernizálásra van szükség, de jelen állapotában is, egy tisztasági festést követően azonnal költözhető.

Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: szélfogó (ahová a garázsból is be lehet jutni), étkező-konyha, kamra, zuhanyzó, WC, nappali egy kis dolgozó sarokkal és erkéllyel.
Az emeleten - ahová egy nagyon szép fa lépcső vezet - 3 hálószoba, egy fürdőszoba fürdőkáddal és egy WC került kialakításra.
Pince szinten 3 helyiség található. Az egyikben a gázkazán, a másikban a vegyes tüzelésű kazán a harmadikban pedig tároló lett kialakítva.

A fűtést 3 éves Baxi gázkazán biztosítja (távvezérlésű termosztát is felszerelhető hozzá) radiátor fűtéstesttel, illetve van egy cserépkályha a nappaliban és egy vegyes tüzelésű kazán is a pince szinten.
A meleg vizet pedig villanybojler adja.
Fa nyílászárók vannak beépítve, melyek redőnyözöttek.
Burkolatok jó állapotú fa parketta és járólap.

A terület 997 m2, mely gyümölcsfákkal és szőlővel ültetett. A kerti csaphoz külön víz órát is fel lehet szereltetni a költséghatékonyabb öntözéshez.

Buszmegálló az ingatlantól pár perc sétára elérhető. Zalaegerszeg központja autóval csak 10 perc. A településen természetesen van iskola, óvoda, bölcsőde, uszoda, orvosi rendelő, kerékpárút, élelmiszer bolt is.

Itt minden adott egy ideális családi fészek kialakítására! Idén vegye meg, jövőre pedig újítsa fel fél áron!
Csapjon le rá, mert még lemarad róla!

Személyes megtekintésre, előre egyeztetett időpontban állok rendelkezésére! Hívjon bizalommal!

Az alábbi szolgáltatásokat tudjuk biztosítani ügyfeleink részére: - Ügyvéd - Bank független hitelügyintézés - Energetikai tanúsítvány kiállítása.

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.