Álmai otthona Bábolna mellett, Nagyigmándon

7033 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ÁLMAI OTTHONA! Ne keressen tovább!

Egy nem hétköznapi családi házat kínálok Önnek Bábolna mellett, Nagyigmánd csendes utcájában.

Ez a csodálatos családi ház minden igényt kielégít; elhelyezkedését, méretét, elrendezését, műszaki állapotát, felszereltségét, kényelmét tekintve. Az épület első felében található az első hasznos lakrész 154 m2-en, ami magába foglal egy előszobát, 3 hálószobát, egy nappalit, konyhát és étkezőt, 2 db fürdőszobát. A hátsó két szobából nyílik egy beépített terasz, ami fűtött, és két elhúzható dupla ajtóval nyílik az udvarra. A garázs szintén fűtött és egy kisméretű fürdőszobát helyeztek el benne, illetve itt található a padlásfeljáró is. Az udvari teraszról lehet megközelíteni egy apartman részt, ami egy kisebb méretű konyha-étkező-hálórészt illetve egy fürdőszobát (sarokkáddal) foglal magába. A terasztól az apartman ház végéig 158 m2 fűtött lakrész tartozik a házhoz. A két részt külön fűtéskör szabályozza, a kedvező fenntartási költség miatt. Így adja ki a ház területe az összesen 312 m2-t. Ezen kívül egy kisházat (3x3m) építettek az udvar végébe, és kívülről nyílik még egy kerti pince is. Pontos elrendezés az alaprajzon.

Építését tekintve: egy vályogház első szobáját hagyták meg a tulajdonosok, kihasználva ennek minden előnyét, felújítva, vízszigetelve előtét fallal, majd a további szobákat és épületrészeket YTONG téglából építették hozzá. Minden helyiségben minőségi, igényes burkolatok vannak. A fából készült berendezések (beépített bútorok többségében tölgyfából) és burkolatok melegséget árasztanak, természetes hatást kölcsönöznek a háznak. A konyhabútor szerkezete is tölgyfa, modern fényes tört fehér bútorlapokkal. Az étkező és a konyha elrendezése praktikus és formabontó, így a nappalival együtt egy tágas életteret biztosítanak. A szobák mérete és a ház elrendelése kiváló. A nagyméretű ablakoknak és a francia ablakoknak köszönhetően a helyiségek nagyon világosak, kellemes klímájú az egész épület. A házban radiátoros gázfűtés van, illetve a vízteres kandalló ráköltésre került a fűtésrendszerre. Az utóbbi hangulata is nagyon meghatározó. Minden helyiségben klímával is lehet szabályozni a hőmérsékletet, hűt-fűt. Természetesen új, redőnyözött nyílászárók vannak, villamosvezetékeket és vízhálózati csöveket kicserélték. A ház műszaki állapota kiváló!

Az Ytong téglát itthon kevesen ismerik, hiszen alig 25 éve gyártják nálunk, de Svédországban már közel 100 éve használják nagy sikerrel és megelégedéssel. Mivel rengeteg előnye van, ezért egyre több házat építenek belőle. A legfontosabb előnye azonban a hőszigetelő képesség, hiszen alkalmazásával nincs szükség arra, hogy utólagos hőszigetelésre kerüljön sor. Az Ytong drágább a hagyományos téglánál. A jelenleg legtöbb háznál alkalmazott légkamrás téglás sérülékenyek, a tömbök nagyon törékenyek, ezáltal rengeteg hulladék keletkezik alkalmazásuk során, és a belőlük épült falak sem olyan tömörek.

A medencés kert mesébe illő. A képek magukért beszélnek. Az új tulajdonosok fényűző közegben élvezhetik a kikapcsolódásra szánt idejüket.

A ház otthonos, exkluzív hatású. A legkorszerűbb felszerelésekkel, medencével, infra szaunával, kerti grillezővel, kertészeti csodákkal ellátva. A tulajdonosok varázslatos otthon teremtettek! Családok, párok, egyedülálló személyek is garantáltan megtalálják igényeiket, és a szürke hétköznapok is felhőtlen boldogságban fognak eltelni, magával ragadó, páratlan adottságokkal körülvéve. Az ingatlan az M1-es autópályától néhány percre található, így az ingázóknak is tökéletes választás.

További extrák:
Vízlágyító készülék
Infra szauna
Riasztó
Kamera rendszer az egész ingatlan körül
Öntöző rendszer
Automata, távirányítós bejárati kapu
Távirányítós garázskapu
Színterápiás, szabályozható világítás az udvarban
Színterápia a medencében illetve jacuzziban
Gyönyörű parkosított, térkövezett udvar
Új, alumínium kerítés

Éljen Ön is luxuskörülmények között! Személyes megtekintés után nem marad kétség!

Az ár irányár: 129 millió Ft. Ár-érték arányban kiváló! ÉS... További áralku lehetséges!
Amennyiben Ön egy 72 m2-es sorházat keres 50 m2 kerttel, 60 millió Forintért, akkor ez nem az Ön választása. Ez valami sokkal jobb! Megéri az újratervezést!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban