Álmodja meg új életterét Csörnyeföldön

402 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Letenye kisváros térségben, az M7 autópálya közelségében, Csörnyeföld településen vált eladóvá ez a sok lehetőséget magában rejtő családi ház. A családi házhoz közel 1600 nm nagyságú terület tartozik, mely egy család számára ideális méretű. A település gondozott, rendezett, a lakók barátságosak, segítőkészek.
Az ingatlan teljes felújítást igényel, a bontási munkálatok már elkezdődtek. Az új tulajdonos elképzelései alapján a ház még variálható, átalakítható. Az ingatlan jó statikai állapotban van. Tavalyi évben megújult a teljes tetőszerkezet, amiről már csak a vízelvezető ereszcsatorna hiányzik. A helyiségek fűtéséről eddig konvektorok gondoskodtak, de akár cirkó fűtés is kialakítható. A településen minden közmű megtalálható, a házban a gáz illetve villany megtalálható, de a vízhálózat is ki van alakítva, melynek működéséhez egy mérőórára van szükség. A ház hosszabbításában található melléképületek az ingatlannal egybe vannak nyitva, így kialakítva egy 100 nm nagyságú lakóteret.
A település, valamint az ingatlan is megfelel a Falusi Csok szabályainak!
Amennyiben csendes környezetben szeretné kialakítani új életterét, érdemes ennek az ingatlannak a lehetőségeit személyesen is megnézni. A m7-s autópálya közelsége miatt, Nagykanizsa városa 20 perc, míg Balaton déli partja kevesebb mint 1 óra alatt elérhető. A horvát és a szlovén határ közelsége miatt akár ingázóknak is remek lehetőség.
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban