Álomszerű családi ház a budai hegyektől nem messze

622 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda (VING) eladásra kínálja a megbízásában lévő lakóház ingatlant.

A ház Pest megyében, Perbál községben található, csendes, családias falusi környezetben. Ez a barátságos sváb falu, a Zsámbéki-medence északkeleti részén a Pilis lábánál helyezkedik el. A falu az elmúlt pár évben, komoly infrastrukturális fejlesztéseken ment keresztül, új egészségház épült, valamint új óvoda, termelői piac is. A háztól ezek gyalog kb.: öt perc alatt elérhetők. Az egyedi tervezésű és építésű mediterrán jellegű családi ház a 2000-es évek elején épült, vasbeton alapra, blokk téglafalazatból. Az összkomfortos ház melegét a gázüzemű kazán biztosítja radiátoros hőleadók által valamint a nappaliban és étkezőben kandallók segítségével, a melegvíz ellátását villanybojler biztosítja, az emeleti részen lett felszerelve a lakás kellemes hőérzetét biztosító hűtő-fűtő klímaberendezés. A stílusos 3 szintes ház sok tekintetben egyedi megoldások alkalmazásával épült.

A lakóház hasznos alapterülete: 210 nm (ebből a földszint: kb.: 120 nm, emelet: kb.: 94 nm, a pincerész kb: 40 nm)
A telek mérete: 425 nm. két utcára nyíló

Főbb jellemzői:
- A földszinti részen található egy amerikai konyhás étkező rész,
- Tágas nagy nappali
- Hálószoba beépített szekrénnyel és fürdőkáddal
- Fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-vel
- Mosókonyha
- Nagy méretű télikert
Emeleti rész:
- Két gyerekszoba
- Tágas hálószoba (ebből nyílik egy saját gardrób szoba)
- Két fürdőszoba (egyikben fürdőkád, zuhanykabin, WC, és dupla mosdókagyló, a másikban zuhanykabin, mosdókagyló, WC található)
- Dolgozószoba
Szuterén szint:
- Az udvarról megközelíthető a pinceszint, melyben találunk egy kb.: 20 nm-es borospincét, valamint a nappali alatt elhelyezkedő szintén kb.: 20 nm-es társasági borozgató helyiséget.
Ezen kívül a telek egyedi adottságai miatt (két utcára nyílik) a műúttal ellátott utca felől lett kialakítva az automata kapuval ellátott garázs, melynek a folytatásában találunk még tároló helyiséget, valamint a telek másik utca felőli részén is kialakításra került egy garázs, kerti tároló és tűzifatároló is. Az udvar parkosított, díszfákkal, és növényzettel ellátott, valamint süllyesztett öntöző berendezéssel rendelkezik. Az udvaron találhatunk még kerti sütögetéshez kialakított bográcsozót. A ház biztonságáról a beszerelt riasztó berendezés gondoskodik.
Az építés során a tulajdonos számára fontos volt mindenben a minőségi építőanyagok használata, a burkoló anyagokat Olaszországból hozatta, a zuhanykabinok, a csaptelepek, a világító berendezések, stb. mind ezt tükrözi.

Ajánlom mindenkinek aki szeretné átérezni ezt a mediterrán stílusú életérzést, és egy ilyen csodálatos, szép, otthont szeretne magának és családjának megvásárolni.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem a megadott telefon számon keressen bizalommal.

Poltz József

Poltz József

Ingatlanértékesítő, Hiteltanácsadó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban