Alpesi filling az Alföldön

2369 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a Ladánybenei úton a várostól pár percre, egy fenyőerdő közepén álló 3 szintes családi ház 2 szintes vendégházzal!
Az ingatlanhoz 9600 nm terület tartozik. 7900 nm a fenyőerdő és a házhoz vezető mart aszfaltút. A maradék művelési ág alól kivont 1700 nm az udvar és maga családiház foglal helyet. Belül kőzetgyapot, kívül 7cm nikecell szigetelést kapott az egész ház. A fő épület felépítése, alpesi jellegű boronafalas gerendaház (25 tonna fa), beton alapon, a tető zsindelyes. Kettő fúrtkút az egyik a tervek szerint az öntöző rendszerhez. 800 nm térkő és betonburkolat az udvaron. A nappaliban és a vendégházban radiátorok gondoskodnak a melegről. A ház többi részén helyiségenként akár távirányítással vezérelhető infra fűtés adja a meleget. Mind a nagy mind a vendég ház klímatizált, külön gáz kazánt kapott mindkettő.

A nagy ház 3 szobával 222 nm;
41 nm pince: Itt található a kiépített szauna hely, mosókonyha, a vízlágyító és a vastalanító készülékek. 80 nm földszinti lakótér: A beépített szekrények és a belső nyílás zárok borovi fenyőből készültek. A gépesített konyha tölgyfából, mint az étkezőben található nyolcszemélyes asztal is. Ezen bútordarabok természetesen a ház részei, mint az ide tervezett világító testek. A nappaliból kis átalakítással még egy szoba alakítható ki.
45 nm emelet: Az itt található nagyobbik szobából szintén kis átalakítással még egy szoba alakítható ki, így akár 5 szoba is lehetséges
A 27 nm garázs automatikus, szigetelt Hörmann garázskapuval rendelkezik.
A kovácsoltvasal határolt terasz rész teszi teljessé a látványt.
A vendégház kétszintes 108 m2.;
Az itt található hat személyes tölgyfa asztal, a gépesített tölgyfa konyhabútor a ház tartozékát képezik.
Közlekedés-elhelyezkedés, 8 km az autópálya, 6 km a bevásrló központ, 9 km a belváros.
Az ingatlan aszfalt út mellett található.

Lakás beszámítás lehetséges, Budapest ill. Kecskemét, 20 MFt-ig!.
Nyugodt, csendes környezetben, egyedi megoldásokkal, minőségi anyagokból készült ház, a várostól pár percre,

Amennyiben kérdése lenne, hívjon bizalommal.
06308627570
Győző