Alsópáhokon téliesített kis ház + különálló borospince eladó

10251 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék figyelmükbe ajánlani Alsópáhokon egy Balatoni panorámás kis házat egy boros pincével, teljes felszereléssel szuper áron és jó minőségben.

Mit értek ez alatt? Hát hogy őszinte legyek eladó régi házak pincével mindig akadnak, de ezek azok egyike amire azt lehet mondani, hogy nagyon nincs sok dolga. Van a kisházra lakhatási engedély és ha gondolja be is költözhet, nem nagy, éppen ami szükséges megvan. Téliesítve van.
1 terasz kapcsolatos konyha, társalgóval, tusolós toalett és felső részen egy szoba Balatonra néző terasszal. Nagyon hangulatos és nagyon békés helyen van. Ha valaki szeretne egy tisztasági festést, akkor tegye meg és máris jöhet a pihenés.

Tartozik a házhoz 2 db tároló helység ami külön-külön 11-12m2 kb. Autóra is gondoltak, készítettek egy fedett kocsi beállót is.

Az ingatlan 2680 m2-es területen helyezkedik el, ehhez tartozik egy kis terület amin jelen pillanatban szőlő van, így jön ki kb 3094m2-re.

A lakóház beton alapokra készült, teglából, valamint cseréptetős. Külső szigeteléssel rendelkezik.
A ház fele alatt egy hűvös pince van.
Nyílászázárók újjak, fából készültek, zsalugáterrel és szunyóghálóra is gondoltak.

Sok szép gyümölcsfa ékesíti vegyenes a kertet, nincs elhanyagolva, a tulajdonos folyamatosan gondoskodik arról, hogy szép legyen.

Jó helyen van, minössze 5-8 perces távolságra van gyalog a buszmegálló, ahonnan be is tud jutni Keszthelyre, Hévízre. Egyébként 6 km-re található Keszthely, 3-4 km-re Hévíz. A közelben van bevásárlási lehetőség is.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Igény esetén tudok még küldeni képeket! Kérem jelezze.

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését és komoly szándékai vannak, kérem hívjon bármikor és jöjjön el velem, hogy személyesen is megmutathassam ezt a kihagyhatatlan lehetőséget!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.