Ámulatba ejtő dunai panoráma! Családi ház sok extrával!

5783 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ÁMULATBA EJTŐ PANORÁMA! OTTHONOS, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ SOK EXTRÁVAL!

Ár: 399.000 EUR vagy Ft-ban aznapi MNB középárfolyamon

Egy olyan otthont kívánok eladásra Komáromban, ami kevés embernek adatik meg. Családi ház top minőségben, igényes kivitelezéssel, medencével, és ami a legfontosabb, hogy a Duna csodálatos panorámája tárul Ön elé.

A családi ház elhelyezkedését, méretét, elrendezését, műszaki állapotát, felszereltségét, kényelmét tekintve minden igényt kielégít. A ház 1998-ban épült és 2009-ben teljes felújításon esett át. A telek területe 1455 m2 és saját lejárója van a Dunapartra. Az épületegyüttes két részből áll. A bejáratnál egy dombba süllyesztve található a két beállásos 37 m2-es garázs, innen nyílik egy nagy méretű tároló, valamit a garázs fölött egy irodának kialakított helyiség helyezkedik el. Közvetlenül a mellette lévő épületben található a konditerem, fürdőszoba és a finn-relax szauna. Így az első lakrész hasznos alapterülete 115 m2. Az udvar panoráma felőli részében helyezték el a lakóházat, ami 126 m2-es + 35 m2 terasz. Ez magába foglal egy nagy előszobát hatalmas beépített szekrénnyel, 3 hálószobát, egy gardróbszobát, egy mosókonyhát, nappali + étkezőt, egy konyhát, egy fürdőszobát, és egy mellékhelyiséget. Így adja ki a ház területe az összesen 241 m2-t.

A szobák mérete és a ház elrendezése kiváló. A ház a nagyméretű ablakoknak köszönhetően nagyon világos. A garázs és a mellette lévő épületek fűtése konvektoros, a lakóépületben padlófűtés illetve radiátorok vannak. A terek tágasak, főként a nappali és étkező, ahonnan kiléphetünk a teraszra és a medencés kertbe. A nyári estéken hatalmas feltöltődés a szabadban elfogyasztott vacsora és utána egy mártózás a medencében. A 60 m3-es (10x4m-es) medence fűthető, kovácsoltvas és polikarbonát emelhető fedéssel, automata keringető rendszerrel van ellátva. Extrák: nyakzuhany, ellenáramoltató, levegő buzgár, lépcsőn-levegő és vízbefúvásos masszázs elemek.

A lakótérben és az udvarban is minőségi, igényes burkolatok vannak. A kert rendszeresen gondozott, gyönyörűen parkosított, nagyon sok díszcserjét és bokrot ültettek a tulajdonosok. A Dunaparton és a kertben is automata locsolórendszer került kiépítésre. Az udvar végében egy 20m2 fedett kerti pavilon és egy 12m2 szerszámos faház van.

Családok, párok, egyedülálló személyek is igazi álom otthonra találnak, ahol a szürke hétköznapok is felhőtlen boldogságban fognak eltelni, páratlan adottságokkal rendelkező környezetben. Az ingatlan az M1-es autópályától néhány percre található, így az ingázóknak is tökéletes választás.

Éljen Ön is varázslatos környezetben! Nyaraljon minden nap otthonában!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban