Angyalföldön 3 szobás Panellakás ELADÓ!

1059 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Budapest XIII. kerületében Angyalföldön a Dunyov István utcában egy 66 m2-es panellekást, amely 2 db hálószobából, egy nappaliból, egy konyhából, egy fürdőszobából, egy wc-ből és közlekedőből áll. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2-es erkély is, amely az egyik szobából nyílik.

A lakás az épület 10. emeletén helyezkedik el, panelprogramban nem vett részt, viszont a nyílászárók cseréje megtörtént, illetve a lift és a lépcsőház is felújításra került.

A közösköltség 17.820 Ft, amely tartalmazza a takarítást, a szemétszállítást és a lift karbantartási költségeit, illetve a közös területek világítását.
A fűtés távfűtéses.

A környék szuper! Szinte minden sétatávolságra található. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, játszóterek, parkok körülbelül 5 perc sétára helyezkednek el.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés kiváló. A közelben található a Hungária körút, és a Váci utca.
Parkolni az utcán díjfizetés ellenében lehetséges!

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést, ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal!

I offer to buy Budapest XIII. district in Angyalföld, Dunyov István street, a 68 m2 panel apartment, which consists of 2 bedrooms, a living room, a kitchen, a bathroom, a toilet and a corridor. The apartment also has a 3 m2 balcony, which opens from one of the rooms.

The apartment is located on the 10th floor of the building, it did not participate in the panel program, but the doors and windows were replaced and the elevator and staircase were renovated.

The common cost is HUF 17,820, which includes cleaning, garbage collection and elevator maintenance costs, as well as lighting of the common areas.
The heating is district heating.

The area is great! It is within walking distance of almost everything. School, kindergarten, doctor's office, shopping, playgrounds, parks are about 5 minutes walk away.

Thanks to its central location, the transport is excellent. The Hungária Boulevard and Váci Street are nearby.
It is possible to park on the street for a fee!

We offer free credit administration and legal advice to my current and future clients.
We undertake to prepare an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.