Angyalföldön eladó egy napfényes, 62 nm-es téglalakás!

1471 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest nagy léptékben fejlődő városrészében, a 13. kerület szívében, Angyalföldön, a Béke tér közelében várja Önt ez az első emeleti, 62 nm-es, kelet-nyugati fekvésű, kitűnő állapotú téglalakás.

A nappali és a szobák ablakai kelet felé, utcára néznek, míg a konyha ablakai nyugati fekvésűek és belső kertre néznek. A bejárat előtt van egy hangulatos kis privát, kiülős rész.

Elrendezését tekintve egy nappaliból, egy szobából, félszobából, előtérből/közlekedőből, konyhából, kamrából és külön elhelyezett fürdőből és illemhelységből áll.
A közlekedőnek a szobák bejárata felé eső részénél található egy hatalmas szekrény, mely jelenleg gardróbként funkcionál. És amelybe sífelszereléstől kezdve, bőröndökön keresztül minden ruha bőségesen elfér.

Téli szezonban a fűtést főként gázkonvektorok és korszerű elektromos radiátorok együttes erővel biztosítják. Nyáron a hűtésről klíma berendezés gondoskodik. A meleg vizet Vaillant kazán szolgáltatja. A lakás az elmúlt években közel teljes felújításon ment keresztül. Kicserélték a villanyvezetékeket, felújították a csatornahálózatot és a tetőt, továbbá korszerűsítették a nyílászárókat is. Minden ablak redőnnyel felszerelt. A tavalyi év során a teljes lakás frissen lett festve, a szobák falát egyedi folyékony textiltapéta fedi.

A közös költség 17 000 Ft, minden egyéb fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra, így könnyedén szabályozható a rezsiköltség.

A társasház anyagilag rendezett, jó lakóközösség éli falai közt békés mindennapjait. A függőfolyosók idén ősszel, a homlokzat pedig terv szerint jövőre fog megújulni. A csendes, nyugodt szomszédok mellett, a lakás a folyosó utolsó lakása, így a zavartalan pihenés még inkább biztosított.

Közlekedése kiváló. A közelben számos tömegközlekedési lehetőség (pl.: 20E, 30, 30A, 230, 105, 32 buszok, 1-es, 14-es, 41-es villamosok stb.) rendelkezésre áll.

Sétatávolságon belül megtalálható minden, ami városi igényeket kielégítő bolthálózat és szolgáltatás. Iskola, óvoda, bevásárlóközpont, élelmiszerbolt, drogéria, étterem, orvosi rendelő, könyvesbolt stb mind pár percnyire található.
A lakáshoz egy zárható pincerész is tartozik. Lift nincs az épületben.

Legfőképp olyan családoknak ajánlom, akik megszerették a környéket, és egy meghitt otthonra vágynak, ahol madárcsicsergésre ébredhetnek a belváros közepén. Szintúgy kiváló választás befektetők, vagy akár családalapítást fontolgató, első lakásvásárlás előtt állók számára is!

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per-, igény-, és tehermentes.

Akár banki finanszírozással is megvásárolható!

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. A megadott elérhetőségeimen a hét bármely napján elér!

Irányár: 37 490 000 Ft.

Várom érdeklődését: Fodor Fanni 06-20-804-4080.

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.