APARTMAN ELADÓ A BELVÁROS SZÍVÉBEN

524 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó apartman a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között.

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el közvetlen a bejárat mellet. Az épület állapota jó és kulturált. Számos üzletek találhatóak a közelben.

Az ingatlan bejárati ajtaja fémből van és biztonsági ráccsal van ellátva.

Alapterület: 17 m2 , a mosdó nem számit hasznos területnek, így tulajdoni lapon 13 m2 van feltüntetve. Iroda ként van bejegyezve.

Az ingatlan jó állapotban van. A fűtés elektronikusan van megoldva ( padlófűtés és melegítő ). A villany vezetékek teljesen kilettek cserélve.

Az ingatlan közös költsége 5800 Forint amely tartalmazza a szemét elvitelét és korlátlan vízfogyasztást. Télen a villanyszámla a fűtés miatt körül belül 8.000 Forint.

Az ingatlan lokációja tökéletes, forgalmas és egyébb tevékenységek használatára alkalmas mint pld ( manikűrös , masszáz vagy fodrászat ) . A környéken számos üzlet található.

Az ingatlan mindennel felszerelt, így akár lakhatás céljából is lehet használni, illetve iroda helyiségnek is megfelel.

Az ingatlan per - tehermentes.

Tömegközlekedés ( 5, 7 ,7E 110, 110E, 112, 99 buszok, 4-6 villamos, illetve M2 metró )

Sétatávolságra Óbudai Egyetem, Deák Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium, Marriott Hotel, Ibis Hotel, Continental Hotel.

A Blaha Lujza tér amely most van felújítás alatt a minapi élethez szükséges boltok, szolgáltatások könnyed sétával elérhetőek.

Amennyiben szeretne megtekinteni az ingatlant várom hívását.

Lakatos Dávid

Lakatos Dávid

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 608 8583
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban