Apartman eladó a Várfürdő mellett!

827 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Apartman eladó a Várfürdő mellett!

Gyulán, az ország egyik legkedveltebb turisztikai központjában eladásra kínálok egy nagyon praktikus és jól felszerelt apartmant, amely egy gyönyörű, üdülő ővezetben található. Az idelátogatók kedvenc helye a Várfürdő, és mint látványosság a Gyulai Vár és a folyamatos rendezvények is csalogatja a turistákat. A sétáló utcán a szökőkutak varázsolják egyedivé, és felejthetetlenné ezt a kis várost.
Az ingatlan a Gyulai Várfürdő bejáratától 200 méterre található, 1990-ben épült tégla falazatú, 2014 évben felújított, klimatizált apartman.
Az apartman ház elosztása:
-nappali
-konyha
-fürdőszoba
-2 hálószoba
-terasz

A hasznos lakóterülete: 50 m2.

A nappali, konyha, fürdőszoba hidegburkolattal, a szobák parkettával ellátottak. Az apartmannak van közös költsége is, amely 7.000 Ft. (ezen összeg fedezi az épület biztosítási díját, szemétszállítást, kertészt, illetve a karbantartás díját!) Az üdülő ővezetben az apartman előtti parkolás díjmentes!
Az apartman fűtéséről egy modern új tipusú gázkazán gondoskodik a hozzá tartozó lapradiátorokkal, a hűtési célokra pedig egy klímaberendezés lett beszerelve.

Ez az ingatlan garantáltan értékálló befektetés, mely folyamatos megélhetést tud biztosítani az új tulajdonosának, mivel egyszerre akár 6 személy ellátására is alkalmas lehet!

Kedves Érdeklődő, ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, forduljon hozzám bizalommal, a hét bármelyik napján elérhető vagyok.

Szentléleki Tamás
06/70 457-4392

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392