Ár alatt eladó igényesen felújított polgári lakás

50 Nyomtatás Ajánlás Facebook

FELÚJÍTOTT NAGYPOLGÁRI LAKÁS

Eladásra kínálok Kőbányán, a Szent László tér szomszédságában egy frissen felújított nagypolgári lakást.

A lakás:
2021-ben saját célra, teljes felújításon esett át, de azóta életvitel szerűen nem éltek benne, ezáltal az ingatlan teljesen újszerű állapotban van. A gyönyörű nagypolgári lakás a három szintes ház első emeletén található, ablakai pedig az utcára és az udvarra is nyílnak.

A 86 m2 ingatlan, remek elosztással rendelkezik: négy különböző méretű szoba (amelyből az egyik gardróbnak lett berendezve), egy világos nagy ablakokkal ellátott étkező konyhával, külön kamra, valamint egy tágas, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba és külön helységben található toalett található benne.

A 3,78 m belmagasságának köszönhetően, az ingatlan jelentős része saját ízlés szerint galériázható.

A felújítás során ki lett cserélve a teljes elektromos hálózat és vízhálózat. Az otthon melegét NOBO energiatakarékos elektromos fűtés biztosítja, mely wifi-vezérlésű és mobiltelefonról is irányítható. A fűtés korszerűsítésénél H tarifás mérő lett kialakítva, mely jelentősen csökkenti a fűtés költségét. A melegvizet ARISTON okosbojler biztosítja.
A falak teljesen új vakolatot kaptak, esztétikus villanykapcsolókkal és csatlakozókkal lettek ellátva. Az ablakok felújítottak, fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak.
A szobák esztétikus laminált padló, a konyha és fürdőszoba gránit járólapos burkolatot, illetve a falak fehér metrócsempés burkolatot kaptak.

A lakáshoz tartozik egy 8nm-es száraz saját tároló az alaksorban.

Költségek: a közös költség 25 000 forint, mely tartalmazza a vízdíjat, és a ház fenntartási költségeit.

Az épület:
A ház külső homlokzata 2021-ben teljes felújításon esett át, mely a felújítási alapból lett finanszírozva. A közeljövőben tervezik a nyílászárók cseréjét is. (Az épület nem műemlék, hanem csak helyi védelem alatt áll.)

A környék:

A X. kerület tömegközlekedés szempontjából is nagyon közkedvelt, hiszen minden könnyen és gyorsan megközelíthető. Néhány perc alatt a belvárosba juthatunk.
Számos tömegközlekedés elérhető: vonattal 4 perc Zugló, 9 perc a Nyugati Pályaudvar, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is hamar elérhető. A 3-as és a 62-es villamos a Mexikói úti végállomásig visz az Örs Vezér tere érintésével, a 9-es busz pedig a Corvin negyeden át egyenesen Budára megy.

A környéken Spar, Lidl, az Árkád Bevásárlóközpont, IKEA segíti a bevásárlást, pár perc sétára bölcsőde, óvoda és iskola található, 2 perc séta az edzőterem és mindössze 10 perc séta a futópályával ellátott Óhegy park, ami játszóterekkel, kültér edzőparkkal várja a helyieket.

A környékbeli hasonló alapterületű lakások megközelítőleg 220.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 2.640.000 Ft-ot!!!

CSOKkal és hitellel is megvásárolható!
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Megtekintés vagy egyéb információk miatt a hét bármelyik napján elér.

Szőcs Viola

Szőcs Viola

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 401 9689
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban