Ár-érték bajnok 2 szobás lakás

531 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egyedülállóknak, fiatal pároknak vagy befektetőknek ajánlom ezt a felújított második emeletű lakást a Rádió lakótelepen. Abszolút csendes, mert az ablakai belső térre néznek.

Felejtsd el a felújításokkal járó kellemetlenségeket és költségeket! Maximum fesd ki igényeid szerint és költözz be ebbe a lakásba, akár 1-2 héten belül! Igény szerint bútorokkal együtt is eladó!

Az elrendezése jó. Az előszobából nyílik a nappali, hálószoba, konyha és a fürdő is.

A külső nyílászárók és a bejárati ajtó is újra lett cserélve. A fürdő és a wc 7 éve átesett egy felújításon. A konyha is már cserélve volt és egy méretre készült, beépített változat került a korábbi helyére, ami értelemszerűen itt marad és a következő háziasszony munkáját fogja megkönnyíteni. A szobákban laminált parketta míg a többi helyiségban padlólap található.

A fűtés gázkonvektorokkal történik. Amelyik helyiséget nem használja, ott teljesen el lehet zárni a fűtést. A sok napfénynek és a szomszédoknak köszönhetően kedvező a fűtésköltség. A melegvizet villanybojler biztosítja.

A lakáshoz tartozik még egy pár szomszéddal közösen használt pince rész is.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, pékség, kisebb boltok, bölcsőde, óvoda, Alba és Ikarusz ipari parkok. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Az autópálya elérése pár perces út, még lámpa sincs közben. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körül, a lakók számára, ingyenes parkolók állnak a rendelkezésre.

Azé lesz, aki a leggyorsabb!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban